BurgasTalk.com - Кажи какво става!

Re: BurgasTalk.com - Кажи какво става!

Я да "ъпна" малко тая тема.

Така, за месец, месец и половина не чак толкова сериозна работа по форума статистиките са следните:

~100-150 уникални/ден
~400-600 импресии/ден

В момента работя по идеята "OnLine Филми", която напоследък стана доста популярна. Също така във форума има "екстра" за сваляне на клипчета от YouTube в .mp4 .3gp и .flv формат без да е необходимо да се инсталират програми. С тези 2 проекта смятам, че ще привлека още някой и друг посетител. 🙂

YouTube download: burgastalk.com
OnLine Филми: BurgasTalk.com/index.php?showforum=33

Re: BurgasTalk.com - Кажи какво става!

Абе какви са тия Comments? Каква роля играят? Имам още едно в 1-ва страница на темата, където някой вместо да ми отговори на въпроса е написал едно измъкващо се "olele!"

Originally Posted by cloxy
Повечето не са потребители, а СПАМ ботове. Радвай се, че още си мълчат, защото като вземат да си говорят...

Много интересно заключение. Би ми било интересно да разбера как стигна до него.

Comments olele!

T.e. ако правя нещо против правилата, моля да ми кажете, че да се коригирам.

Днес ми се случи нещо доста забавно в един друг форум, където си имам една подобна на тази тема, в която си обявявам промените, които правя по форумът ми и днес бях обявен за СПАМЕР, темата ми беше заключена и всички мои нови коментари трябва да бъдат одобрени от модератор преди да се публикуват. 😀

Вярно е, че и аз малко се избъзиках, но неговата препоръка беше да спазвам правилата. Е, спазих ги и, а той ме обяви за СПАМЕР.

Първият ми коментар беше подобен на този, който съм публикувал и тук от 10-05-2009. Получих препоръка от г-н Модератор-а, която чинно спазих. Aма пак нещо не му хареса и отново коригира мнението ми на -"Хитро, но няма да мине." заключи темата и ме обяви за СПАМЕР. Аз обаче си я снимах за спомен.

http://burgastalk.com/imgshare/images/hah.jpg

Попитах модератора, кое правило съм нарушил, ама едва ли ще ми отговори или ще ми отговори, "Не съм длъжен да давам обяснения".

пп. Преди и тук да ме нападните, нека да уточня...
ДА, може и да си рекламирам форума (който за много от вас, не е нищо кой знае какво), НО не СПАМ-я. В два, три форума си имам по една тема, която си обновявам и никой не карам на сила да я чете всеки пък щом "светне" иконката. Нямам банери, линкове, картинки в подписа си и не пускам нова тема всеки път, когато коригирам граматически грешки за да ви попитам дали така е по-добре.

пп2. Благодаря за вниманието 😀

Back
Горе