Re: BurgasTalk.com - Кажи какво става!
Много добре, осъзнал си причината, сега остана само да откриеш как да използваш тенденциите. - моята идея: слагай един вордпресс, направи категории снимки, нощен живот, магазини, новини, заведения, раздели ги по квартали и пускай потребителите имащи желание да пишат по темата да станат автори и да пишат по темите които ги вълнуват, останалите коментират, дават предложения за нови теми и категории и малко по-малко влизат във форума. Който не е влязъл чете материалите от вордпреса
Ами аз кой знай каква разлика не намирам, освен в системите и може би в това, че в едното си "форумец", а в другото "блогър"
😀
И още едно мое мнение да споделя, че форумите събираха потребителите, а блоговете ги разделиха. За пример ще дам този форум и част от потребителите му ( без да споменавам имена
😀 ).
Така.. направи ми впечатление, че има доста хора, които ги вълнува темата "SEO" и повечето от тях си имат блог, в който споделят: опит, знания, уроци, техники, статии и пр. И за един потребител, като мен, за който "SEO" е нещо, което се римува с "DEO" остава удоволствието да обиколя 30 блога, да прочета по 50 статии, от които поне 20 ще се повтарят от предходният, също така и по 10-15 коментара към всяка статия, от които ще има 2-3 "полезни", а останалите ще са "smilies", "браво, много добре казано", "абе ей, защо си ми копирал статията" и подобни...
Не казвам, че тези проблеми ги няма и по форумите, но сякаш там има по-голям контрол. И, което е по важно, всичкия този "информативен ресурс" е събран на едно място.
А може би причината е финансова...
😉, в което няма нищо лошо де, все пак информацията е ресурс, за който се заплаща - уви!
пп. Грабнах темата "SEO" напосоки.