Chango - Widgetbucks и Chitika алтернатива

bgkulinar

Меринджей
Преди около месец се свързаха с мен и ми предложиха да тествам на сайта ми за рецепти. След малко длъжка процедура по одобряване, започнах тестването. резултатите са:

Импресии: 14811 кликове 20 приход: $0.72 за рекламните карета и

Импресии: 24180 кликове 197 приход: $12.85 за интекст реклами.

Като се има предвид, че основните реклами са на продукти от ebay, amazon и други афф мрежи, резултатът за сайт за рецепти е добър в частта си за интекст реклама. С други думи, един допълнителен доход за сайта. За продуктови и ревю сайтове мисля, че ще бъде ОК. Рекламните карета явно не вървят и ще ги махам.

Плащането става с PayPal или чек, при достигнати $25 долара. Плаща се и CPA, което те си изчисляват. Има рефф система, която плаща 10% от дохода на всеки пратен от вас в рамките на 12 месеца.

Ето и aff линк за записване.

Работи САМО за US трафик. Не кандидатствайте със сайтове с друг трафик, просто няма да ги одобрят.

Re: Chango - Widgetbucks и Chitika алтернатива

Преди два дни получих първото си плащане през пейпал. За съжаление си удържат таксата, но все пак наистина мога да кажа, че са чудесно допълнение към адсенса и читиката.

"Преди два дни получих първото си плащане през пейпал. За съжаление си удържат таксата, но все пак наистина мога да кажа, че са чудесно допълнение към адсенса и читиката."

Еми говорих за това. Щом си удържат таксата ..

Преди около месец се свързаха с мен и ми предложиха да тествам на сайта ми за рецепти. След малко длъжка процедура по одобряване, започнах тестването. резултатите са:

Хмм Как така хем се свързали с теб да ползваш услугата им хем е трябвало да те одобряват.. Нещо не мога да схвана..

Ако ти предлагам да пиеш от моето кафе и ти кажеш да.. трябва ли да те питам какво кафе искаш?

Еми говорих за това. Щом си удържат таксата ..
Те, тия не са българи 😉. Според моите проучвания са сайт на амазона.

Хмм Как така хем се свързали с теб да ползваш услугата им хем е трябвало да те одобряват.. Нещо не мога да схвана..
Ами много е просто. Получих мейл, в който ме поканиха да се включа в тяхната програма. От този мейл научих за тях. При записването, обаче, тече процес на одобряване на всеки нов акаунт - нещо, което се случи неизбежно и на мен, дори да бях поканен.

За съжаление махнаха интекст рекламите, от които печелех повече. Сега има само ЦПЦ реклама, която пак потвърждавам, че е чудесна алтернатива на 1-центовите кликове на читика.

Здравейте.
Имам сайт, който е с 43% US трафик. Какво ще стане тогава. Само при US посетителите ли ще се показват рекламите или няма да ме одобрят? Ако е първото, то какво ще се показва на другите?
Мерси.
ЕДИТ: Пфу, искат над 50000 импресии месечно 🙁

Последно редактирано:

Oще някой може ли да потвърди за програмата?
Не може да ми се вярва ли? 😛

Просто ми беше интересно да направя benchmarking за да не се получи стохастична грешка 😉

Ами ЦТР е по-нисък от адсенс, рекламите се показват само на ЮС/Канада трафик и цената на клик напоследък падна доста, но все пак си остават алтернатива на адсенс.

П.П. Интекст рекламите отпаднаха, а те ми носеха основния приход.

Back
Горе