Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Не е задължително всички, може и само порта които обновява инфото за обновения ип адрес.Има и програми, инсталират се на компютъра зад рутера. Ако искаш да достъпиш компютър зад рутера, инсталираш такава програма на компютъра, правиш си акаунт (тя ще те насочва) и задължително трябва да пренасочиш всички входящи портове на рутера към вътрешното IP на компютъра.
Здравейте,
Аз лично мисля че няма смисъл от "client" след като 90% от рутерите който се продават в момента поддържат опцията за автоматично ъпдейтващ се динамичен хост, и ти препоръчвам вместо да разчиташ на софтуер който ще сложиш на PC-то си, да се убедиш дали рутера ти найстина поддържа динамични хостове "TP Link" и "Linksys" 100 % поддържат и да разгледаш настройките евентуално да си регистрираш един потребител, за да се върши работата културно и цялостно през рутера ти.
Пример на TP Link :
![]()
>>Не че е лошо да се ползва демилитаризирана зона де, но...
Това найстина не го препоръчвам, по-добре само портовете който ти трябват да са отворени за да не тръгне някой да се прави на "хакер" и реално мрежата ти да е директно достъпна от "вън" .
Поне това е начинът по който аз бих го направил, ти си решаваш разбирасе 😎
Здравей,
Принципно казано трябва да има отметка относно автоматичната "ободряване" на IP адреса , ако имаш възможност би ли да показал / прикачил screen shot ( снимка на екрана ти по време на брауз сесия в меню-то на рутер-а ти ) , за да мога по адекватно да ти помогна 🙂 .
Поздрави,
До колкото виждам всичко е настроено правилно, и по принцип в офиса в който работя ползваме същият рутер, автоматично се ъпдейтва DynDNS-a там може да е нещо от рутера.
Относно кирлицата добави си layout през :
http://www.screencast.com/users/alex-HAW/folders/Jing/media/10a20185-30ff-4595-87bc-38fc0bf4df50
"Change Keyboard"
Поздрави,
Здрасти 😉
По принцип от DHCP секцията на настройките има подобни настройки но не мисля че ще ти свърши работа понеже са оскъдни, някак си точно този модел на Linksys не е от най-приятните.
Съжалявам че немога да ти помогна повече 😉