SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

dmoz и description

Re: dmoz и description

Извинявам се за тъпия въпрос, но въпросния метатаг влияе ли по някакъв начин на SERP-а? Защото заглавието в dmoz определено влияе и по търсене на него в Google най-вероятно ще си на първо място. Да разбирам ли, че този таг просто премахва изписването на заглавието от dmoz, а не на това от <title> тага в случаите, когато търсенето се доближава повече до dmoz заглавието?
 
Re: dmoz и description

cloxy, не мисля че ще окаже влияние на SERP а просто нема да дисплейва описанието от DMOZ ами нещо друго кот си хареса от текста или мета титле или десцрип, а самото описание w ДМОZто пак ще си оказва ОГРОМНО влияние на класацията, а пък може и да има некакъв мета таг дет да му казваш на робота кво да диспалйва в СЕРП-а ама незнам как става, те тез мета уж робота ги чете хубаво ама от де да им знаеш всички синтаксис :) те и свсе излизат нови ;D
 
Re: dmoz и description

Поне до колкото аз се позаинтересувах от случая, мета таговете NOODP и NOYDIR (за yahoo!) контролират само текста изписван в SERP, като премахват описанието в директориите и четат това от description-а.
Всичко е за визуална гледна точка към крайният потребител.
 

Горе