DNS ъпдейт

miraco

New member
Имам домей при татенцата и снощи към 18ч. ми спряха домейна защото съм забравил да го подновя / моя си е грешката /. Веднага го платих, в админа видях че DNS сървърите са си същите / сочат към гатора /, но сайта се пренасочва към началната страница на goddady. След колко време ще се се пренасочат DNS сървърите. И защо след като в моят админ панел сървърите не са променяни сайта се пренасочва към goddady.

Re: DNS ъпдейт

Това, че ти не го виждаш не означава, че останалия свят не вижда сайта ти. Всичко е относително и зависи от ISP-то, т.е. може да се опресни информацията и за 15 мин, може и за 24 часа. Ако си с Windows, пусни си ipconfig /flushdns за да си изчистиш DNS кеша на компютъра, възможно е да имаш кеширана информация и при теб.

Когато домейнът изтече, татенцата му сменят автоматично ДНС-те, но запазват в акаунта ти твоите, за да може като подновиш, да си ги ползваш пак.

Обикновено ДНС се рефрешват за 24 часа, но имаше тема за вивацон, в която някои се оплакваха, че чакали седмица да им се рефрешнат ДНС.

някои се оплакваха, че чакали седмица да им се рефрешнат ДНС.

Не говори такикива неща 😡😡😡. С моят късмет. Писах им на татенцата, ама като слушам по форумите отзивите за супорта им: от умрял писмо да чакам.

🙂 голяма грешка е да пишеш на Godaddy, те нямат контрол над интернет доставчиците и няма как да ги заставят да обновят информацията по-бързо.

Татенцата в случая не са виновни, както ти писа с1у, проблемът е по-скоро в твоя комп или в твоя доставчик на интернет.

Съпортът на първо ниво е доста умрял, но като не могат да се справят, те препращат към по-компетентни съпортъри.

ОК, но не мога да разбера защо немога да си отворя сайтовете на този хост. При условие на на същият хост имам друг домейн който от моят комп се отваря без проблем.

Сложи си DNS на Гугъла, ако не се притесняваш, че щял да те следи.

Ръгни на първо място в списъка с DNSи - 8.8.8.8 и виж какво става.

Пусни и ipconfig /flushdns какво казва колегата след като смениш DNSа.

Back
Горе