Eгати колко е спамнат форума

w-seo

Hack3rch3
Eгати колко е спамнат форума, ужас. Яд ме е, че нямам никакви права да блокирам атаката

Спам във форума

Спам във форума

Хубаво е админите да си разпределят работата, тоест тези които имат права в крайна сметка да имат възможност да реагират по различно време, защото сега явно някакъв бот е минал през защитата на форума (ако има такава) и цяла нощ спам.

Не е приятна гледка.

Мнението ви за този тъп СПАМ във форума

Мнението ви за този тъп СПАМ във форума

Дайте си мнението за този нещастник който е наспамил форума. Някой хора се опитват да помагат и обменят идей тук...и ето идва някакво недосче и осира всичко. Затвор за такива олигофрени.

Re: Мнението ви за този тъп СПАМ във форума

То някакъв тъп бот. Споко модераторите ще го бастисат като си изпият кафето.

Просто някой който, си се чуди какво да прави.
Няма как да е бот, слагал е навсякъде различни нещица, просто си е играл да го направи на ръка.
Поредното тъпо парче.

И бот да е...пак някой олигофрен го управлява и пуска. Като гледам как е наспамил доста работа ще отвори на модераторите. 😀

И бот да е...пак някой олигофрен го управлява и пуска. Като гледам как е наспамил доста работа ще отвори на модераторите. 😀

Става с четири клика, само да се събудят хората, че не мога да гледам тая простотия..

Re: Eгати колко е спамнат форума

И модераторите са хора и понякога спим. 🙂

Става дума за гневен подребител, който вчера беше баннат защото раздава червена репутация с обиди в коментарите. И го прави непрекъснато. Явно се е почувствал засегнат от бана. 🙂

Премахнал съм и червената репутация, която беше раздал с новия ник.

Умът ми не го побира това! Колко трябва да си прост или да ти тежат коплексите, за да се усереш така? Ако си впрегне енергията в нещо смислено тоя човек, ще просперира, ама явно не му стига пипето да се досети за простичките неща. Тоя ако го е спамил на ръка е хванал тендовагенит. 🙂

Аз пък го намирам за нормално. Избила го е шайбата и е показал колко го бива 😀
Можеше доста по-интересно да го направи. Пък и само толкова мнения - слабо постижение.

Мн поздрави на гневния потребител. Няма работа вече тук🙂

Back
Горе