Easytrader или etarget

go6o78

New member
На второстепенна позиция е един сайт имам реклами на easytrader, но положението последните месеци и направо плачевно 5000 уникални и 10клика
Чудя се как е с etearget
Имат ли повече от 5 активни рекламодателя и Цтр да е по -добро
цената на клик повече ли е от жалките 3-4ст.на easytrader

Re: Easytrader или etarget

Тя позицията наистина не е много добра, но и сайта е в трафик групата, в която рекламират макс 7-8 рекламодателя, които ги има още в 100 сайта

Въпроса ми беше по - скоро ако някой използва етаргет има ли достатъчно разнообразни реклами или и те като изито карат на изпарения

Твърде много станаха сайтовете, които се създават единствено с цел трафик и реклама. Все пак накрая на цялата верига трябва да има и някой който предлага нещо различно от реклама. 😉

Аз ползвам етаргет на сайт с 1000 уникални на ден и правя по 20 стотинки от етаргета
рекламите им са около дестина.

CRT okolo 0.5%

препоръчвам тио да пуснеш и easytrader и e-target и httpool ако имаш възможност. 5000 уникални ако са на ден би трябвало да правиш 15-20 000 импресии на банера и като завъртиш и трите мрежи ще имаш по-голямо разнообразие на банери и от там по-голям CTR. Всички мрежи имат по малко рекламодатели, особено в момента. Можеш и да пуснеш AdWords само на банери.
Би трябвало да запазиш кликовете от ийзито и да добавиш още от другите мрежи по този начин.

аз пак да се намеся. Адски недоволен съм от хттпул. Имаха няколко прецаквания на сървъва през което време сайта ми не се зареждаше заради техния рекламен блок. Отказах се от тези 'нещастници' (силна дума но си е така)

Би трябвало да запазиш кликовете от ийзито и да добавиш още от другите мрежи по този начин.

Изито са ме сложили в трафик групата
доколкото знам не съм единствения в този форум или на предприемача
също имаше хора с над 2-3000 уникални и са трафик
Някой от тях са правили запитване и отговорът е, че така се преценили админите

В крайна сметка те посавят някакви условия, но дори да отговаряш на тях пак си в трафик сайтовете, не можеш ги разбра тези

Изито са ме сложили в трафик групата
доколкото знам не съм единствения в този форум или на предприемача
също имаше хора с над 2-3000 уникални и са трафик
Някой от тях са правили запитване и отговорът е, че така се преценили админите

В крайна сметка те посавят някакви условия, но дори да отговаряш на тях пак си в трафик сайтовете, не можеш ги разбра тези

Не е от значение само трафика, гледа се визията на сайта, какво потребители има и т.н. В общи линии с малък БГ сайт трудно ще получиш цена на клик 1 лв. където и да е. (В момента дори големите медийни групи продават много трудно реклама в какъвто и да е вид).
Затова моята препоръка е да се комбинират различните мрежи, за да се увеличи CTR-a.

Между другото EasyTrader тестват нова система подобна на e-target и facebook рекламата, която скоро ще пуснат за свободна регистрация може би: easyads[dot]bg

Не мога да коментирам дали е така, това което знам обаче е, че има определени критерии - за посещаемост, аудитория, участие в метрики, авторско съдържание и още няколко.

Ако отговаряш на критериите за VIS сайт, не би следвало да не си включен.

Къде са публикувани условията за ViS сайт
не ги намерих в сайта а изито

Лошото е, че критериите не са само тези. На мен ми отказаха да ме включат в премиум групата заради "лоша визия". Ами да са живи и здрави. Не ми е за техните 150 кинта на месец. Ще ги махам и да видим кой ще изгуби повече.

Back
Горе