Facebook въпрос

geri-359

New member
Здравейте желая да ви попитам знаете ли как мога да направя така, че
като някой влезе на моя фен страница и не е фен на страницата да не му се показва стената, а fbml страницата.Благодаря предварително за помоща

Re: Facebook въпрос

Здравейте желая да ви попитам знаете ли как мога да направя така, че
като някой влезе на моя фен страница и не е фен на страницата да не му се показва стената, а fbml страницата.Благодаря предварително за помоща

да става от настройките на страницата това, но имай предвид, че от 31.03 тази година това няма да е възможно и няма да можеш да ползваш static FBLM. така, че от сега минавай на iframe в приложение

Вече търсих в настройките но не го намерих.А би ли ми казал къде е точно и как се минава на iframe.Този код не се ли поставя пак в FBML страницата.

Вече търсих в настройките но не го намерих.А би ли ми казал къде е точно и как се минава на iframe.Този код не се ли поставя пак в FBML страницата.

не регистрираш и правиш външно приложение за ФБ, което интегрираш в страницата. това е ясно още от миналия декември, в момента може да избираш дали да си на новия вид страница, а от 31 март всички досегашни страници ще минат на новия изглед. така че ти препоръчвам да си направиш landing page като външно приложение още от сега

Еми за момента ще остана така докато направя приложението към външна страница.Но не разбрах как да настрая така че страницата да не отваря стената, а fbml ?

в настройките, при достъпа, търсиш първоначален раздел и там задаваш кое от фен страницата се вижда първо

Моля да ме извините, но просто няма нищо подобно или аз не го намирам ?
Видимост на Страницата:
Ограничения за държавата:
Възрастови ограничения:
Раздел Стена показва:
Възможност за публикуване::
Moderation Blocklist:
Profanity Blocklist:
Изтрий Страница:
На мен ми показва само тези раздели в достъпа

Ето скриин (дано правилно съм разбрал какво се цели...)

Прикачени файлове

• fb.jpg
    fb.jpg
    17.8 KB · Преглеждания: 0

Да страницата ми е нова значи е от това.
А знаете ли как мога да направя групата ми да изглежда примерно така
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_195142447179797&ap=1#!/group.php?gid=14436613842
А не така
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_195142447179797
Не ми трябва да има такъв общ чат в групата или ад знаете как мога да го изключа.

Леле този фейс е тотално прецакан вече.И значи няма как да изгася този тъп общ чат в групата всеки пише в нея на всеки му писва и напуска групата само заради чата.Колко нови простотии са вкарани,а аз чак сега разбирам.

И кое му е прецаканото? Просто създават единен облик на отделните компоненти на сайта, които, по презумпция, трябва да изглеждат ако не еднакво, то поне сходно, за да не създават объркване и да предизвика потребителска ангажираност.

Back
Горе