facebook реклама

hslavov

New member
някой може ли да ми каже колко време отнема одобряването на една реклама в facebook вече минаха 24 часа и още седи на pending review 😡

Re: facebook реклама

Пускал съм доста реклами там, но при мен винаги са одобрявали facebook рекламите за под 12 часа. Не знаех че въобще е възможно такова забавяне, от вас чувам за първи път.

днес точно ми приеха една за около 2-3 часа
но е имало момнети дето съм чакал и цял ден

най-накрая има резултат, ама негативен. не ми одобриха рекламата ето какво са ми написали

The content advertised by this ad is restricted per section 5 of Facebook's Advertising Guidelines. Restricted content includes, but is not limited to: 1. Downloadable products that may affect the user's computer or browser performance in unexpected or undesirable ways; 2. Get rich quick and other money making opportunities that offer compensation for little or no investment, including "work from home" opportunities positioned as alternatives to part-time or full-time employment or promises of monetary gain with no strings attached. 3. "Free" offers that require users to complete several hidden steps or make additional purchases in order to receive the promised product. We reserve the right to determine what advertising we accept, and will not allow the creation of any further Facebook Ads of this type. Ads for this product, service or site should not be resubmitted.

някой ако има опит да помага. ето и съдържанието на рекламата

Портал за лов и риболов
Всичко за лова и риболова - статии, снимки, обяви и форум. Очакваме Ви !

Имаш оръжие в сайта, какво очакваш? Никой няма да чете на български, дори няма да проверят дали е бойно или газово или за лов. За всеки случай веднага ти дават отказ.

Прав си глупаво е, но не знам от чия гледна точка, предвид че хората много ясно са го написали:

# Ads cannot contain, facilitate, promote, or reference the following:
Ammunition, firearms, paintball guns, bb guns, or weapons of any kind;

и се отнася до въздушно, газ-сигнално, бойно оръжите, paint-ball, air-soft както и аксесоари за тях. Аз самият съм фен на няколко страници на така тематика, както и клуб за тактическа стрелба и повярвай ми материалите вътре минават през сериозна модерация - без да се замислят трият.

Преди да напишеш, че нещо е глупаво трябва да си сигурен, че в крайна сметка няма да изгледаш глупаво самият ти.

колега ти винаги ли четеш условията ?? , че казваш че е глупаво..ако почнем да четем условията на всеки сайт трябва да направят денонощието 36 часа и да не ставаме от лаптопите....
аз имах друго предвид ... че е глупаво да режат сайтове в които информацията не е с някакви злонамерени мисли, а чисто и просто си е сайт който обхваща едно от най-скъпите хобита в света, според мен е редно да преглеждат контента а не само да търсят думи.... 😡

Ти сериозно ли мислиш това, което написа? Когато ползваш услугите на даден сайт ВИНАГИ четеш правилата за ползване - не можеш да имаш само права, без да имаш задължения. Това е един от основните принципи на облигациоНото прАво и договорните отношения. Ти какво си помисли, че ще спретнеш сайт и ще почнеш да диплиш кинти ли? Да изглеждаш глупаво е кофти, но да изглеждаш смешно и глупаво...... сам се сети. Не 36 часа, а по 48 трябва да четеш преди да станеш колеГа на който и да е било от форума.

колега аз доста отдавна съм станал колега на доста хора от форума, може би преди теб даже 😉 ...

колега ти винаги ли четеш условията ?? , че казваш че е глупаво..ако почнем да четем условията на всеки сайт трябва да направят денонощието 36 часа и да не ставаме от лаптопите....
аз имах друго предвид ... че е глупаво да режат сайтове в които информацията не е с някакви злонамерени мисли, а чисто и просто си е сайт който обхваща едно от най-скъпите хобита в света, според мен е редно да преглеждат контента а не само да търсят думи.... 😡
Че Facebook "всеки сайт" ли е, хаха 🙂 Особено като имаш предвид, че някои бизнеси за милиарди се крепят на техните условия за реклама.

hslavov, на никой не му пука за това че сме Българи. Всеки сайт подобен на фейсбук има ако не отлична то поне много добра поддръжка на английски, но не и на Български!

Никой няма да се занимава да ти чете сайта, да превежда дали оръжието дето е показано там е бойно, дали се продава или си сложил само картинки за да си ги гледаш.

Дори в гоогле това още го има, осъзнай се! Горяли са на наши клиенти цели онлайн магазини - забанват ги от резултатите на гоогле само защото са секс шоп. Въпреки че няма нито една мръсна снимка на тях и въпреки че същите продукти се продават на 200 други секс шопа - Тях не ги банват, но 201-ия го банват.

И не можеш да се оплачеш на никой, защото е описано в правилата. Дали ще ги спазят спрямо теб - това вече е субективно, но важното е че имат остование.

колега аз доста отдавна съм станал колега на доста хора от форума, може би преди теб даже 😉 ...

Фори, за човек със самочувствие на "колега" на редовните членове на форума, пишеш прекалено големи глупости за да ти повярва някой. ******цензура******цензура*******. А на мен едва ли си ми колега, защото аз сигурно съм единствения член на форума без сайт.

Последно редактирано:

s1yf0x не мога да разбера защо намесваш други хора в разговора ...това че се познавам с някои, не е твоя работа...не те знам кой си....и мисля че в момента ти се излагаш като пишеш тези неща в тази тема... не е мястото тук ..разбираш ли...

"пишеш прекалено големи глупости за да ти повярва някой" - това че не разбирам от всичко е факт....до сега с facebook реклама не съм се занимавал и реших да споделя проблема си тук...едва ли има човек които да разбира от всичко на тази планета....

малко встрани от "темата", а и мисля, че няма да ви е проблем да ми помогнете с два въпроса ... Въпреки, че ако чета 48 часа - 100% ще си помогна и сам. 🙂

1. Как си дърпат парите тия от фесбо'ка? Давам пример: Рекламата е одобрена, имам примерно 7 клика, като съм задал примерно 0,11 еур на клик - е тва са 0,77 евро за 24 часа, утре още толкова - та стават 1,54 евро.

Дал съм дебитна Виза електрон от Фибанк - дърпат си ги в края на деня, седмицата или месеца? Кога? Просто искам да им осигуря покритие, да не стане някакъв фал случайно да няма пари. Защото и адуърдса се захранва от същата сметка, но там поне плащам предварително и знам, че е чиста работата.

2. Каква е разликата между:
1.
apps.facebook.com / referral 58 7,12 00:04:11 91,38% 15,52%
2.
facebook.com / referral 35 8,57 00:06:18 88,57% 28,57%

Това е от Гъналитикса

Back
Горе