SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Facebook.com реклама

B

bedio

Guest
Значи там същи има вариант за реклама. На 1к импресии и на клик. Някой ако има опит, нека сподели. Ако не - аз ще имам опит и след това ще споделя :) хех
 
Re: Facebook.com реклама

В предпримача имаше тема как да получим 100 долара бонус. Взех си стоте долара, но не ми одобриха 3 хелт реклами. За сметка на това една на български с очевадна правописна грешка върви все още. Но на 4 цента почти няма импресии. Сравнено с адуърдс - съкс!
 
Re: Facebook.com реклама

Тук аз не съм съгласен. Facebook е 3-4 пъти по добре от "adwords". Може би има голямо значение от конкретната ниша, но аз говоря за моя конкретен случай, без да искам да подведа никого. Това в никакъв случай не означава че се отказвам от adwords.

Facebook
Средна цена на 1000 импресии: $0.07
Кликове: 2
Bounce: 17%
Бонус: картинка към рекламата
Недостатък: по-слабо таргетиране за БГ аудитория

Adwords
Средна цена на 1000 импресии: $0.18
Кликове: 1
Bounce: 17-33%

P.S. Във "facebook" плащам на импресии.
 
Re: Facebook.com реклама

И аз пробвах купончето от предприемача, имам ~20 клика но конверсия до сега 0
 
Re: Facebook.com реклама

Ами аз ще Ви кажа като приключи моя тестов 1 ден с 250К импресии на валлпаперс.бг
 
Re: Facebook.com реклама

Мен ми одобриха бързо рекламното поле. Заредих с ваучер за $25 + $25 от мен. Таргетирането по аудитория е яко, но не съм доволен от резултатите adsense за България е по-добре.
 
Re: Facebook.com реклама

Ето, но не знам дали е още активна офертата. Освен това трябва да се изхарчи за някакъв период от време (май два месеца след активация).
 
Re: Facebook.com реклама

Благодаря за линка, БГкулинар.

Фейсбук е много добре таргетиран сайт, и надали скоро някой друг сайт с подобен трафик и размер ще предложи по-тясно таргетиране.

Цената също е съвсем приемлива, вече две кампании приключих там, и резултатите са много добри. Аз (и моите клиенти) плащаме само на клик.

Ангел
 

Горе