SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

firefox и адсенсе реклами - странен проблем

johnny

trigger hippie
И аз и мой познати има проблеми с най-новата версия на firefox. Рекламите просто не се виждат! Под другите браузъри няма проблеми, но под FF просто не се виждат, някой има ли някакво предложение как да реша този проблем?

става въпрос за IPB форум
 
Re: firefox и адсенсе реклами - странен проблем

Реклами не се виждат само в твоя сайт или не виждаш никакви Адсенс реклами в какъвто и да е сайт?
Ако е второто, проблема може да е инсталиран екстеншън, например Adblocker
 
Re: firefox и адсенсе реклами - странен проблем

Не виждам реклами, които преди виждах във форуми IPB по специално, ако искаш провери, обнови версията до последната на firefox и отвори форумите на kaldata да видиш, че няма да има никакви реклами.
 
Re: firefox и адсенсе реклами - странен проблем

Все едно говоря на стената. Казах ви, че и други приятели имат същия проблем, хайде за пример влезте тук с най-новата версия на firefox http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=58008&st=0&#entry622360 виждате ли adsense рекламата в първото мнение? После влезе с IE и вижте, че не греша.

Нямам никакви екстенжъни инсталирани, проблема е САМО в IPB форуми и то по новите версии, всички други адсенсе се виждат безпроблемно.
 
Re: firefox и адсенсе реклами - странен проблем

ZzZaPyr каза:
ХА !
И при мен същото...
Интересно от какво е ... ???
Първо си мислех, че проблема е нещо при мен, после един приятел ми написа, че и той има същия проблем, и установих, че нещо не е наред. Даже писах до гугъл.
 
Re: firefox и адсенсе реклами - странен проблем

johnny каза:
Даже писах до гугъл.
Проблемът не е на Гугъл, а на ИПБ, така че по-добре да попиташ в тамошния съпорт.
 

Горе