SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Flash, AJAX навигация & SEO

Re: Flash, AJAX навигация & SEO

Браво,
имаш +1 карма от мен ;)
 
Re: Flash, AJAX навигация & SEO

Нещо ми натоврва Файърфокса. Не ползваш алт атрибути на снимките. Снимкте се отварят в отделен прозорец, а не в самия сайт. Това е копирано директно от страницата http://www.rieke-hella.de/partner.php, a това е копнато от Impressum. Което ми подсказва, че съдържанието на страниците не е индексирано.

Иначе дизайнът е много свежарски.
 
Re: Flash, AJAX навигация & SEO

Моята работа беше да ги индексирам, от там насетне дизайнерите се оправят. Казано им е какво да правят, но те са мързеливи немски задници (оооо нямате си представа колко са мързеливи. Аз мислех, че българите сме мързеливо племе, обаче тия ни бият по всеки параграф). Смятай, щом не си регват страниците в ЦМС-а .. А иначе просто бота не е минавал, откакто съм го направил това, затова не е индексирано.
 
Re: Flash, AJAX навигация & SEO

bgkulinar, без малко да дам карма за есенцията :D
Евала :D

georgimateev, няма проблеми ::)
 

Горе