Free sitemap generator unlimited?

Lilacor

SEO addict
Здравейте,

Някой може ли да ми препоръча добър безплатен sitemap генератор, който да няма ограничение за броя на включените в картата на сайта URLs? Нещо изпробвано, което работи и не е адски бавно. Трябва ми за сайт с около 10к страници. Намерих доста в мрежата, но повечето не ми свършиха добра работа, та ако някой има впечатления...

Мерси на всички отзовали се.

Re: Free sitemap generator unlimited?

Здравейте,

Някой може ли да ми препоръча добър безплатен sitemap генератор, който да няма ограничение за броя на включените в картата на сайта URLs? Нещо изпробвано, което работи и не е адски бавно. Трябва ми за сайт с около 10к страници. Намерих доста в мрежата, но повечето не ми свършиха добра работа, та ако някой има впечатления...

Мерси на всички отзовали се.
Дай ми сайта, ако искаш в ЛС
Ще ти го върна на мейла
Имам добра десктопна програма, която работи перфектно и няма проблем да бъде прочетен сайтмапа от гугъл след това.

дай малко повече инфо и ще ти напиша скрипт for free.

1. структура на сайта
2. евентулна структура на базата

п.с. ако можеш да се оправиш с sql заявките не ми трябват горните неща.

На каква система е сайта, joomla, wordpress, drupal или е на нещо твое, ако е написана на някоя от по известните системе виж в expensions и те на системата 99% ще има това което търсиш.

Реших да пиша в тази тема, за да не отварям нова. Намерих си няколко xml генератора, които ми свършиха работа, но сега си търся някой добър HTML генератор, който да работи с кирилица (да не излизат маймуни в анкор текстовете). Някой да може да препоръча такъв? Благодаря.

Lilacor, този пробвал ли си го? Сканира и прави автоматично xml, yahoo, html карти, а ти си запазваш и ползваш, която имаш нужда.

http://wonderwebware.com/sitemap-generator/

Последно редактирано:

Lilacor, този пробвал ли си го? Сканира и прави автоматично xml, yahoo, html карти, а ти си запазваш и ползваш, която имаш нужда.

Благодаря ти, traki, точно тази ползвам от 2 месеца насам, но има проблеми с кирилицата, ако сайта е с charset=UTF-8 - вади маймуни. Иначе си е чудесно тулче. Ако на някой друг си попадал, сподели 🙂
Поздрави!

За кой сайт става въпрос?
Не вярвам да отнеме повече от 10 минути да се направи твой си генератор (не crowler), а прост php скрипт, който ти принти xml-а при reqeust от google например.

... има проблеми с кирилицата, ако сайта е с charset=UTF-8 - вади маймуни. Иначе си е чудесно тулче. Ако на някой друг си попадал, сподели 🙂
Поздрави!

Сега пробвах с един WordPress, с utf-8 e, и анкора си излезе нормално на кирилица. Url-a не излиза с букви, но специално анкора си е на кирилица.

На друг подобен инструмент не съм попадал, но пък и скоро не съм търсил 🙂

Сега пробвах с един WordPress, с utf-8 e, и анкора си излезе нормално на кирилица. Url-a не излиза с букви, но специално анкора си е на кирилица.

На друг подобен инструмент не съм попадал, но пък и скоро не съм търсил 🙂

Странно. На мен точно анкора ми се чупи, за URL-а не ме интересува дори да излизат %#^&%&^, но анкорите са все изпочупени.

Lilacor, дай за две Шуменско тъмно да ти направя карта 🙂

Благодаря ти, много мило. Въпроса е да имам тулче, защото ще ми трябва и за напред да си правя HTML карта, става дума за онлайн магазин, в който тепърва ще се добавят нови продукти, ще се сменя структурата на самия сайт и т.н. 🙂

Е регистрирах се, регистриай домейна, сложих мета тага и още ми пише, че не ми е верифициран домейна? Нещо време ли трябва да изчакам?

Бях забравил да пусна робота за верификацията 😛

Iinfodir, Ксенуто има малко по-друг смисъл от това да прави сайтмапове и в това си качество е особено ценен. Иначе сигурно става и за сайтмапове.

тулчето е много добро, но има ограничение до 5000 линка в сайтмапа

Back
Горе