SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

GoClick реален и таргетиран трафик за (по-малко) от $0.01 на клик

bgkulinar

Меринджей
Реших първо да пробвам, преди да пиша, и да си призная не очаквах да има реална полза. Но статистиките ми показаха, че съм грешал. Та за какво става въпрос. След създаване на акаунт, създавате рекламното каре и въвеждате ключовите думи (фрази) до 400 броя. Началният бид за всяка ключова дума е $0.01 и може да се променя нагоре, което ви качва позицията. Дотук нищо ново, освен ниската цена. И тук идва любимата ми част т.нар unbid keywords. Те са разделени на категории adult, cell phones, email, fashion, real estate и прочее. Аз ползвах за real estate и съм повече от доволен от резултата. За $2 дневен бюджет имах ок.350 клика. Гео таргетирането е worldwide, US/Canada, Non US, UK only. За три дни ползвах само UK, но честно казано не влезна много трафик.

Дневният бюджет може да е само кръгло число 1, 2 ,3 и т.н. Първото плащане (за проба) е $10, като всяко следващо е минимум $25. От 75 нагоре има 5% и 10% бонус. Първото плащане направих с дебитна Виза Електрон и всичко мина нормално. Второто направих с МастърКард и ми поиска верификация на картата, а именно: търговецът разбива плащането (в моя случай $25) на две суми, които с точност можем да видим от банковото си извлечение и въвеждаме на страницата за верификация, с което операцията е приключена и сметката е заредена с пари.

Откъде идва трафикът? Предимно от паркирани домейни. При мен основните "кръводарители" бяха: barkops.net, search-here-for-all.com и landing.trafficz.com.

Най-важното откъде става записването: goclick.com. Не давам мой рефърал, защото по неясни за мен причини не ме одобриха. Иначе реферал програмата им минава през ShareASale.com

Това е. Действайте арбитратори!
 
Re: GoClick реален и таргетиран трафик за (по-малко) от $0.01 на клик

Доста интересно. Само дето травик от паркирани домейни се конвертира трудно.
Освен това (поради същата причина), може да те вкара в беда когато става дума за адсенс...
 
Re: GoClick реален и таргетиран трафик за (по-малко) от $0.01 на клик

мисля че трафика им е от doorways, и би трябвало да се конвертира добре.
 
Re: GoClick реален и таргетиран трафик за (по-малко) от $0.01 на клик

При мен все още няма продажби, но с имотите е трудно. След 2-3 месеца ще си проличи.
 
Re: GoClick реален и таргетиран трафик за (по-малко) от $0.01 на клик

predpriemach.com каза:
Аз си ги харесвам Goclick. Имат много трафик които може да се конвъртва, но трябва да се внимава с бидовете че кликовете направо летят.

Интересно, хубаво е да се чуе че някой има успех с тях. Единственото което четох по темата е негативни отзиви. Но щом имаш успехи, ще взема да ги тествам в една нова ниша... Много бързо ще се разбере дали си струва. В крайна сметка око да види, ръка да пипне.
 
Re: GoClick реален и таргетиран трафик за (по-малко) от $0.01 на клик

Само внимавай с тях бате. Аз като ги пробвах заредих $100 копирах си адурдс камапнията и ги пуснах след няколко часа се бяха изкликали $20 и имах 2 продажби с по $30 комисиона :) Реших че съм станал по добър от колкото си мислех заредих още $100 и го оставих да си се клика а повече продажби не додоха. След като оптимизирах бидовете се получи що годе прилично но не става за всякакви продукти някои неща прото не въвят... (поне при мен)

Иначе има и много фрауд на всеки няколко часа получавам пари обратно в акаунта
 
Re: GoClick реален и таргетиран трафик за (по-малко) от $0.01 на клик

Я кажи малко повече по въпроса с оптимизацията на бидовете. Освен че можеш да променяш стойността им, какво друго?

П.П. Забравих да кажа за възможността за всяка отделна ключова дума (фраза) да се сменя УРЛ, тайтък или десктипшън.
 
Re: GoClick реален и таргетиран трафик за (по-малко) от $0.01 на клик

Мдам точно това имам на предвид ;D тракинг на ниво киурд (доста афилейт програми го предлагат в една или друга форма) , гледаш кои киурд какви продажби прави и си отсяваш ( в твоя случай с имотите бате ще е по трудно) Но ако събираш лиидове може да ги тракваш тях.

Но най-готиното е че няма киурд съджещън и има предимство за тези които имат по-добри киурд листи :)
 

Горе