GoDaddy купони и промоционални кодове

За: GoDaddy купони

Имам още един въпрос понеже до сега съм плащал само с pay pal в name.com и до сега не съм ползвал go dady, а там мога да заплатя само с кредитна карта, притеснявам се защото в банката (първа инвестиционна) ми бяха казали, че при всяка транзакция с viza за чужбина се заплаща около 35лв и ако реша да се възползвам от купона SCOTT295 с който имам бонус при трансфер на домейните още една година и така на година излиза по $2.95 /yr , та ако взема 3 броя ( защото ограничението е 3 бр max с този купон)дори да нямам cash back си заслужава повече. Но ако трябва да дам на банката комисионна 35лв 🙂 за транзакцията не си заслужава много.

Последно редактирано:

виж тази комисионна не я знам. и аз съм с ПИБ, но нямам такава. картата ти кредитна ли е или дебитна?
най-добре ги питай пак за тази комисионна
мога да ти препоръчам да вземеш всички работещи купони и да ги използваш за трансферите и после да почваш с cashback. до 200 надали ще стигнеш с купони де

Благодаря за помощта колега flasher. Ннес вече банката работеше и за първа инвестиционна банка visa electron няма комисионна такса за плащания на ПОС устройства: няма но в SG банк има 0.25$ + 5% от сумата( приблизително ).

Ето и тарифите на фибанк за visa electron: Fibank - Visa Electron

🙁 Лощото е че go dady приема само visa но не и visa electron но пък добрата новина е че днес има 30% cash back v rebates 🙂

При мен Godaddy работи с Viza elektron имам 5 единични покупки и всичко е ОК и цените си ги бива.

За: Re: GoDaddy купони

За: Re: GoDaddy купони

Registrar: GoDaddy CouponCode: unlocked
TrxType: new,transfer
TLD: com,net,org,info,co,us,ca,in,co.uk,biz
DomainPrice: $0.99
Мерси за споделеното!
Сигурен ли си за разширенията, пробвах трансфер на .NET и не ме пусна на 1$ 🙁

Re: GoDaddy купони

Мерси за кода, но на мен ми дава само Total Discount 28%. Сигурен ли си, че работи? Пробвах за нови 3 броя .com, не стана. 🙁

Registrar: GoDaddy CouponCode: unlocked
TrxType: new,transfer
TLD: com,net,org,info,co,us,ca,in,co.uk,biz
DomainPrice: $0.99

Опитвам се да подновя един домейн и го няма полето за промо кода.
Премахнато ли е или са го преместили някъде другаде ?

Едит: Полето са го преместили отдолу, под домейните.

Ето валиден код за подновяване на .net :
GDBBREN8 - $7,50

Последно редактирано:

Back
Горе