GoDaddy купони и промоционални кодове

За: GoDaddy купони

Offer valid for customers in the US and Canada only.
Иначе си ги дават на 2,17

Сори,
не бях проверил.
Извинявам се за подвеждането.
Видях, че се появи и е лимитиран по време, за това реших да го пусна.

Re: GoDaddy купони

Re: GoDaddy купони

Някой знае ли по кое време се очакват домейните по $0.99? Последно гледам, че е имало купони за такива през лятото, юни месец. Дали ще има към края на годината, имате ли наблюдения?

Колеги имам около 200 домейна и трябва да ги трансферирам от name.com в go dady домейните са на любимата ни кирилица. Какво е най-добре да направя в случая. Добър ли е варианта da platq 90$ GoDaddy’s Discount Domain Club много бих бил благодарен за мнението ви. Ето какво намерих по темата

GoDaddy’s Discount Domain Club: Is It Worth It? – Web Development Blog

Последно редактирано:

domein-transfer-godady.bmp

До колкото виждам на картинката за едновременен трансфера на 50 домейна цената става същата като цената с Domain Discount Club явно клуба е добър когато трансферираме по отделно по малко домейни. В случай, че трансферирам едновременно по 50домейна не ми трябва Domain Discount Club нали? И пак си взимам 15% от Coupons, Promo Codes and Cash Back Savings

.......благодаря на колегата
flasher

order.bmp
Още нещо ми направи впечатление 3 от домейните имат цена от по 2.95$ за година а другите имат по 7.99$ за година, мога ли да направя всички домейни да имат такава цена от 2.95 за година 🙂

Back
Горе