Google верификация при търсене???

Re: Google верификация при търсене???

Това хич не е новост за мен и се появява много отдавна, не знам само от някакви спайуер ли се появява или някой плъгин ли, но се мъчат да ограничат автоматизираните заявки. В youtube също пуснаха кепча отвреме на време като не са сигуурни, че не ги скрапиш.

Ако ползваш 1IP с други хора, проблема не е в теб.
Може да е в тях, и ако те правят нещо да се отразява и на теб.

То ясно, че вероятно това е проблема, но какво може да го причинява? 3-4 човека сме през рутер, а не виждам кой от тях може да е проблема 😉

Ще изчакам известно време, да видим до къде ще стигне. Иначе след верификацията не съм имал проблеми, но не съм пробвал ако затворя браузъра и го пусна на ново, дали пак ще го иска ...

thunder_go, блокнаха ви айпито заради многото "автоматични" (цитирам) заявки 🙂

При мен след 5-6 часа се отпуска наказанието.

п.с. на работа като ни блокнат заради мен, гепя как колежките по цял ден въвеждат капчи на гугъла 🙂

На мен миналата година, докато тествах една ниша, ми излизаше, но отдавна не ми се е случвало. Активизирал си се с търсения по някоя дума или израз. Ако скоро си чистил кеша и бисквитките, някоя дума може да е изпъкнала и ... оп, да проверим човек ли е не е ли 😉

При ме е постоянен този проблем, заради SeoQuake и заявките, които изпраща.
На мен ми се е случвало веднаж, но много отдавна. Иначе ползвам SeoQuake редовно. Виж Yahoo ме рита редовно заради него.

Забелязъл съм, че когато е вкючена опцията Google cachedate в SQ капчата се появява почти веднага, в останалото време няма проблеми с ползването на SQ.

При ме е постоянен този проблем, заради SeoQuake и заявките, които изпраща.
Има си настройка дали всички данни да ги иска непрекъснато, да ползва кеш или да ги предоставя само при "поискване".

Досега направо блокираха достъпа, явно вече има и капча в известни случаи 😉

Днес на няколко пъти се натъкнах на Google captcha при търсене в търсачката им??
След верификация през един браузър и тест с друг, отново се появява? Някой друг с подобен проблем?

А логнат ли си в google акаунта си ?

Back
Горе