Google затъпе значително

azsym

New member
We're sorry, the AdWords interface does not work with Opera. We recommend using Firefox 3, Internet Explorer 8, Safari, or Chrome to manage your AdWords campaigns. Learn more.

Re: Google затъпе значително

те са толкова големи, че могат да си позволят да не поддържат нищо друго освен хром.
ти що реши че опера има 1% дял. аз пък ти казвам че са 8%...
това не ги прави по-малко тъпи....

Нямам думи просто.. Google са се помислили пак за велики (нещо присъщо на M$), едно от основните неща който трябва да гледаш като разработваш интернет приложение е да е съвместимо с всички Brouseri.. Те губят от цялата работа 😀

бгк : във форума явно има повече почитатели Операта :

1. Firefox 47,79%
2. Chrome 30,00%
3. Internet Explorer 12,97%
4. Opera 6,83%
5. Safari 1,18%
6. Android Browser 0,46%

За: Google затъпе значително

Е че тя Операта преди не работеше и в gmail, който е далеч по-значим от adwords... и то преди да го има Хром. т.е. нищо ново.

Някои хора още си мислят, че ИЕ9 == ИЕ6.
Последните ИЕ-та са си доста прилични браузъри и нямат никакъв проблем с хтмл/цсс/js за тях.
Никога до сега не съм правил да кажем отделен цсс файл за даден браузър за ИЕ7+;

Всъщност, когато съм имал проблем с ИЕ, почти винаги се е оказвало, че точно той работи както е по стандарт, а често Хром/ФФ буквално си "измислят" разни неща.

Иначе какво Опера?
Много сайтове не поддържат ИЕ6 и направо те пращат да си теглиш друг.
Опера дяла не е по-голям от този на ИЕ6 (не се заблуждавайте от статистиките на IT-ориентирани форуми), от какъв зор някой да се мори да работи за него?

Back
Горе