D dtstyle New member 10 Септември 2008 #1 Някой може ли да ми направи една покана за Google Ad Planner, че да им поразгледам новата идея?
coolice Administrator Екип 12 Септември 2008 #2 Re: Google Ad Planner това не го ли пуснаха без покана за всеки с адсенс?
E entwickler New member 12 Септември 2008 #3 Re: Google Ad Planner Не, това още го тества и те преценяват дали да те изберат http://www.google.com/support/adplanner а google ad manager го пуснаха за всеки с adsense
Re: Google Ad Planner Не, това още го тества и те преценяват дали да те изберат http://www.google.com/support/adplanner а google ad manager го пуснаха за всеки с adsense
D dtstyle New member 12 Септември 2008 #4 Re: Google Ad Planner Точно така и сега търсим някой да ни покани. Чух, че показвало доста работи и за БГ пазара. Примерно информация подобна, но не толкова точна, като Нилсън и Гемиус и за това ми се иска да го видя. Информацията я сбирали от Туулбара и Аналитикс.
Re: Google Ad Planner Точно така и сега търсим някой да ни покани. Чух, че показвало доста работи и за БГ пазара. Примерно информация подобна, но не толкова точна, като Нилсън и Гемиус и за това ми се иска да го видя. Информацията я сбирали от Туулбара и Аналитикс.
bgkulinar Меринджей 12 Септември 2008 #5 Re: Google Ad Planner Имам акаунт, но не видях покана, а само тази форма за записване.
D dtstyle New member 12 Септември 2008 #6 Re: Google Ad Planner bgkulinar каза: Имам акаунт, но не видях покана, а само тази форма за записване. Увеличете... И ти си в кюпа, като мен, т.е. нямаш акаунт и ако искаш се запиши, а те някой ден ще се обадят 🙂 ... аз се записах пред седмица, но още нищо
Re: Google Ad Planner bgkulinar каза: Имам акаунт, но не видях покана, а само тази форма за записване. Увеличете... И ти си в кюпа, като мен, т.е. нямаш акаунт и ако искаш се запиши, а те някой ден ще се обадят 🙂 ... аз се записах пред седмица, но още нищо
irgy.net Senior Member 10 Ноември 2009 #7 Re: Google Ad Planner Аз сега видях, създадох си акаунт. Някой ще обясни ли идеята на този проект ? Нещо като маркетплейса на Adbrite ли е?
Re: Google Ad Planner Аз сега видях, създадох си акаунт. Някой ще обясни ли идеята на този проект ? Нещо като маркетплейса на Adbrite ли е?