SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Google Adsense-хм ?

dhstudio

New member
Здравейте. Казвам се Мартин Петров. Разработвам http://www.kakvo.org онлайн речник. Един ден (близките дни) реших да си направя профил в google adsense, след няколко часа получавам mail със съдържание:
>
Здравейте,

Благодарим Ви за интереса към Google AdSense. След като прегледаха молбата Ви,
нашите специалисти установиха, че тя не отговаря на изискванията на програмата.
Вследствие на това, не сме в състояние да Ви приемем за участие в AdSense.

Google прилага определени изисквания с убеждението, че те гарантират ефективността
на Google рекламите както за нашите издатели, така и за нашите рекламодатели. Ние
преглеждаме всички молби и си запазваме правото да не приемем която и да е от тях. С
развитието на програмата може би ще бъдем в състояние да я направим достъпна за
по-широк кръг издатели, предлагащи по-разнообразно уеб съдържание.

Моля да имате предвид, че може да не сме в състояние да отговорим на допълнителни
въпроси относно конкретните причини за нашето решение. Благодарим Ви за разбирането.
<

За мое съжаление не разбрах кое не отговаря на изискванията. Някои има ли идея поради каква причина не ми удобриха сайта. Надявам се не е заради дублирано съдържание.
Thx in advance. +{:>>
 
Re: Google Adsense-хм ?

Правиш си един блог - може и на blogspot.com - пускаш няколко нормално изглеждащи поста и се регистрираш с него - после слагаш кода на останалите сайтове - стига да няма явни нарушения на общите условия - не те закачат ... пробвано е и рекламите след това се въртят безпроблемно на сайт на който бяха отказали предварително регистрация.
 
Re: Google Adsense-хм ?

скоро един приятел така направи и да знаете, че с два поста не го одобриха. А си бяха негови и уникални. Така, че според мен малко са позатегнали. Преди това дори и без постове през blogger си ставаха нещата.
 
Re: Google Adsense-хм ?

Дабе ей тука имам един блог http://dobrichinfo.com с 2-3..n поста :) ако и той нестане :), но това след време ще го правя, че сега други идей имам. Хайде като го направя ще пиша да Ви дам инфо какво става. Лек и спорен ден :)
 
Re: Google Adsense-хм ?

Според мен причината да не Одобрят сайта ти, е че липсва съдържание. Прителски съвет - като ще правиш речник, наблегни на граматиката.
 
Re: Google Adsense-хм ?

Според мен причината да не Одобрят сайта ти, е че липсва съдържание. Прителски съвет - като ще правиш речник, наблегни на граматиката.
и по-скоро на правописа искаш да кажеш :) У
 

Горе