Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
интересно ми е има ли сайт на Бг хостинг с време под 2-3 сек според този инструмент
Сериозен сайт или какъвто и да е сайт? 🙂
само да не е някоя страничка на hit.bg
Поне на мен ми се струва, че има разминаване при зареждане през браузера и статистиката на гоогле
2.Зареждането на една страница от сайта ви отнема средно 0,5 секунди (актуализирано на 05.12.2009). Това е по-бързо от 96% от сайтовете.
Зареждането на една страница от сайта ви отнема средно 1,1 секунди (актуализирано на 05.12.2009). Това е по-бързо от 87% от сайтовете.
Да се оправят техните неща, пък после аз моите.Зареждането на една страница от сайта ви отнема средно 7,0 секунди (актуализирано на 06.12.2009). Това е по-бавно от 85% от сайтовете.
Иначе имам и няколко под 2 секунди, ама аз не им вярвам на тея 🙂Домейните на следните URL адреси показват само по един ресурс. Ако е възможно, избягвайте допълнителните търсения в DNS, като показвате тези ресурси от съществуващи домейни:
Явно си е бета това нещо и не бива да му се връзваме засега.netsurfer каза:Да се оправят техните неща, пък после аз моите.