Google SPAM Report

johnny

trigger hippie
Здравейте,

преди може би повече от месец докладвах на гугъл няколко сайта с много misleading индексирани страници, но резултат няма. Сайтовете са с доста посещения, повечето идващи точно към тези misleading страници, сигурен съм, че хората не намират каквото търсят.

freshwap.net - над 600к дневно
heroturko.org - над 700к дневно
torrentdownloads.net - над 1М и 200к дневно

Може ли да направя още нещо? Нереално е просто..

Re: Google SPAM Report

Нищо не можеш да направиш повече.

Има и доста български такива. Използват "кухи" тагове, само и само да привлекат трафик и да си продават рекламата. Съответно и тя "куха" и харчат на хората парите.

Здравейте,

преди може би повече от месец докладвах на гугъл няколко сайта с много misleading индексирани страници, но резултат няма. Сайтовете са с доста посещения, повечето идващи точно към тези misleading страници, сигурен съм, че хората не намират каквото търсят.

freshwap.net - над 600к дневно
heroturko.org - над 700к дневно
torrentdownloads.net - над 1М и 200к дневно

Може ли да направя още нещо? Нереално е просто..

Предполагам са ти конкуренция или нещо такова въпреки че не мисля че това е начина да се справиш с нея.

Има и доста български такива. Използват "кухи" тагове, само и само да привлекат трафик и да си продават рекламата.

Не знам какво разбираш под "кухи тагове" или "куха реклама" използвай ги и ти за да си продадеш твоята. Стига сте гледали в паничката на другарчето и когато неговата супа малко по готина дай да го прецакаме 🙂

Не знам какво разбираш под "кухи тагове" или "куха реклама" използвай ги и ти за да си продадеш твоята. Стига сте гледали в паничката на другарчето и когато неговата супа малко по готина дай да го прецакаме 🙂

"Кухо", приятелю, е да предлагаш продукт или услуга, която не съществува. В случая говорим за тагове, които, носят некачествен трафик на собствениците на сайта. Това обаче тях ги удовлетворява, защото взимат парички за реклама, която се оказва КУХА. А това означава ЗАГУБИ за рекламодателите.

Никой не гледа паничката на другите. Тук става въпрос за чиста и проста измама.

Научи се да изграждаш и развиваш бизнес и после пак ще си говорим.

Тъпото е, че всички подобни сайтове гугъл ги отряза, а тези и още няколко си седят, което е супер странно за мен, започвам да си мисля вече, че пичовете имат връзки в гугъл.

Рекламодателите сами са си виновни, че инвестират в реклама от типа "импресии на банер" в сайт, който не е свързан с пазарната ниша на рекламата.

Някои рекламодатели обаче търсят точно такива сайтове, защото смятат, че продуктите и услугите, които се рекламират са подходящи за широк кръг от клиенти (например виж рекламите по телевизията - голяма част от зрителите ползват прах за пране, дамски превръзки, телевизори, автомобили).

Защо тогава тези сайтове продължават да съществуват и гугъл продължава да им пуска трафик, който дори расте?

На този въпрос не мога да ти отговоря.

Back
Горе