ivok Bashmaistora 13 Септември 2011 #1 Това е ново. GWT ми показва, че имам Wordpress, който не е последна версия. Преди не съм забелязал това да ми се показва.
Това е ново. GWT ми показва, че имам Wordpress, който не е последна версия. Преди не съм забелязал това да ми се показва.
ArticlesBG New member 13 Септември 2011 #2 Re: Google Webmaster Tools показва WP Update Ново, ново... колко пък да е ново 🙂 Аз го забелязах още в средата на юни. Явно по-често от мен си обновяваш wordpress-а.
Re: Google Webmaster Tools показва WP Update Ново, ново... колко пък да е ново 🙂 Аз го забелязах още в средата на юни. Явно по-често от мен си обновяваш wordpress-а.
s1yf0x banned Екип 13 Септември 2011 #3 Re: Google Webmaster Tools показва WP Update Направиха го след timthumb хака. Преди го показваха директно в SERP-а - излизаше надпис, че съдържанието на сайта може би е променено от хакери, но това предизвика масово недоволство и го изместиха в по-private място за информиране на уебмастърите.
Re: Google Webmaster Tools показва WP Update Направиха го след timthumb хака. Преди го показваха директно в SERP-а - излизаше надпис, че съдържанието на сайта може би е променено от хакери, но това предизвика масово недоволство и го изместиха в по-private място за информиране на уебмастърите.
ivo.apostolov Неразбиращ 13 Септември 2011 #4 Re: Google Webmaster Tools показва WP Update Мисля, че става дума за друго Пешо 🙂
ivok Bashmaistora 13 Септември 2011 #5 Re: Google Webmaster Tools показва WP Update Явно за първи път WP ми е бил изостанал. Но преди не го показваше, щото хич не ъпдейтвах, но може и от лятото да е. А за съдържанието от хакери - това е друга бира 🙂
Re: Google Webmaster Tools показва WP Update Явно за първи път WP ми е бил изостанал. Но преди не го показваше, щото хич не ъпдейтвах, но може и от лятото да е. А за съдържанието от хакери - това е друга бира 🙂