GSM с Dual SIM

bgkulinar

Меринджей
В процес на търсене съм на мобилен телефон с две карти. В момента ползвам Samsung C6112, но екранът му е малък и браузването в интернет е леко казано досадно.

Попаднах на два модела - Philips X510 (обаче като че ли няма едновременна работа на двете карти, което не ме устройва) и Samsung C6712. Везните клонят към втория, но пък Филипс е Филипс.

Ако ми е убягнал някой модел, може да споделите впечатления.

Re: GSM с Dual SIM

аз съм с едно китайче от DX, но ми е като второстепенен телефон. поне досега не ми е правил проблеми а го имам вече година, но като гледам си се насочил към марковите ...

Неизвестни китайци не ща. Иначе Привилези, колкото искаш.

shangren каза:
За телефон с 2sim не вземай тъчскрийн, ще се пенсионираш до контактите.
Това не го рабрах.

shangren каза:
Виж Самсунг D880 железен телефон.
Има същия недостатък на моя телефон - малък екран и кофти за браузване в интернет.

KOBRETI каза:
от марковите Самсунг имат 2-3 модела дуал-сим, доста добри, доколкото съм чувал
То ги изброихме в тая тема 🙂.

Сравних и двата модела, които си дал, с 6712 и не виждам какво повече имат, че да струват с около 150 лв повече.

Сравних и двата модела, които си дал, с 6712 и не виждам какво повече имат, че да струват с около 150 лв повече.
Самсунга има 3G (hsdpa) и повярвай ми, разликата е осезаема в сравнение с edge, дори само за браузване да се ползва. ЛГ-то наистина не превъзхожда с нищо двата модела на Самсунг.

off/
ееех кога ли ще дойде деня да има такива оферти, за да не се налага да имате по 18 СИМ карти
http://www.talkmobile.co.uk/simple.html
/off

Back
Горе