h1-h6 tags

Re: h1-h6 tags

h1, h2, h3, h4, h5, h6 { display: inline; }

Тъй като тези елементи са "block" заемат 100% от хоризонтално пространство, освен ако не са лимитирани по широчина. Това очевидно не е най-доброто решение, затова - display: inline;.

Поздрави

А защо там където съм сложил H-тагове (нормални с <h1></h1>) мозилата ми премества тектовете и се застъпват.
А с IE няма пеоблеми.

Нещо много странно си го направил тоя сайт 🙂. Има някакви слоеве с абсолютна позиция и z-index и овърфлоу и всякакви други работи, които не виждам много смисъл. Аз направо се обърках тотално. Опитвах се да разбера защо се застъпват, но то е направо хаос 🙂.
Позиционирай нещата по прост начин с маргини, падинги и float и не използвай абсолютна позиция.

ЕДИТ: Сега осъзнах че тоя код се генерира от някаква програма, с която работиш и най-вероятно не разбираш много от css 🙂.

Последно редактирано:

След малко тествания успях да открия начин да ти помогна все пак 🙂.
Сложи този ред в началото на CSS-а:
h1, h2, h3, h4, h5, h6 { margin:0; }
При мен това оправя нещата във Firefox и като гледам не се променят нещата в IE, но все пак тествай дали нещо не се размества.

Сега осъзнах че тоя код се генерира от някаква програма, с която работиш и най-вероятно не разбираш много от css
Точно така направих го с webpagemaker и след това с композер си пиша нужните тагове.
а от CSS нищо не разбирам и хтмл-а горе доле го понаучих

Човече недей да откриваш топлата вода

Свали си един готов темлейт който е подходящ за твоият сайт

Вкарай му текстовете и картинките който имаш за един час и си готов
Запази сегашните УРЛ

Тъй както си го написал грам няма да стане - при всички положения е добре css да е в отделен файл, но ако държиш да е в html-а, то тогав синтаксиса следва да бъде:
Код:
<h1 style="margin: 0;">content here</h1>
А иначе - както и да го стайлваш, той се си е H1 таг, гугъл грам го не боли как изглежда визуално.

А иначе - както и да го стайлваш, той се си е H1 таг, гугъл грам го не боли как изглежда визуално.
Направи го хидден и пак ще си говорим дали Гугъл го боли 🙂.

<h1 style="margin: 0;">content here</h1>
Мерси много!
Е за това най добрия форум за мене е "Webmasterbg"

Да го бях написал по-рано колко много проби щеше да ми спести.

Back
Горе