Happy Backlink Day – 10 Септември

w-seo

Hack3rch3
Здравейте всички,

Обявявам 10 Септември за моят Happy Backlink Day.
Предлагам получаването на безплатни dofollow линкове в квалитетни и не толкова квалитетни сайтове с Page Rank от 0 до 5

Линковете са описани в статията...
Желаещите да участват трябва просто да напишат коментарче с линка, в който желаят да участват и техния сайт с anchor

Повече информация тук

Надявам се, че повечето колеги ще се съгласят и в техните блогове също ще обявят happy backlink day

Happy Backlink Day и дано идеята ми ви хареса!

Re: Happy Backlink Day – 10 Септември

Хора, колко голяма подкрепа получих! БЛАГОДАРЯ ВИ! Хайде, тези, които не са си запазили линкче - да действат - сега е момента - колкото по-бързо - толкова по-силно линкче

Идеята е хубава, но с тримесечен линк, най-много да си докараш наказание на някой от сайтовете. Или идеята ти е да се продължат, ама платени 🙂

Супер идея, поздравявам ви!
При w-seo и аз пуснах една заявка. При thunder_go ще пробвам довечера от къщи ( дано не е късно), че пак имам странен проблем и не се вичда капчата.

Идеята е хубава, но с тримесечен линк, най-много да си докараш наказание на някой от сайтовете. Или идеята ти е да се продължат, ама платени 🙂

10 Септември 2011 г. ЖИВИ И ЗДРАВИ - ще бъде шест месеца...може и година .... - благодаря за поста ти BGK - точно 1 мин. умувах периода, преди да натисна бутона SEND ... Вече бе отлетяло...

Ако е по-дълъг периода може би другите колеги, които желаят да споделят безплатни линкове няма да се навият - така нито е малък период - нито голям....

Пламен, ако имаш и други мнения и предложения - черпа бира да ги споделиш - наистина са важни за мен и цялата аудитория

Също така няма да премахвам линковете на един път - шанса да останат за по-дълго е реален! - нека минат първите три месеца пък ще го мислим...

Заплащане - НЕ! Happy Backlink Day - безплатно 🙂

Аз с тази цел предложих и мини постове 🙂 Някак си сайтуайд линковете вече не ме кефят 😉 А мини постовете се пишат за 1 минута и са вечни 🙂
С времето ще се напипа най-удачният вариант на идеята 🙂

Пламен, ако имаш и други мнения и предложения - черпа бира да ги споделиш - наистина са важни за мен и цялата аудитория
Идеята на thunder_go с мини постовете е доста добра. Него трябва да черпиш 😉.

Доста добра идея и аз се включих. Надявам се линка ми да е одобрен, за да може след 3тия месец да го продължа, ако собственика разбирасе го продава 🙂

Happy Backlink Day 2012
За повече информация прочетете тук: Happy Backlink Day – 10 Септември 2012 / Един блог за Уеб дизайн, SEO и разни технологии / Блог на Павел Джунев
Отмина една година, за съжаление никой не видях да е пуснал пост, за това викам да форсирам нещата с моят happy backlink week

@Blinky всичко, описано описано в сайта е ОК, пишеш един мейл и запазване нещо, което хаесаш! Идеята е не аз да дам, а много от Вас да раздават на други, една прохождащи! Условията - прости и лесни - харесваш си сайт, в който се предлагат линкове и си запазваш един, - един от мен примерно, но можеш да запазиш и още от други, споделящи пространство на свои проекти. Можеш да участваш и като раздаващ пространство, т.е. линкове! Идеята е щура, не много добре изпипана, но едно е факт - весела е, поне за мен 😉

W-seo, аз нещо не мога да влезна в блога ти от посочения линк. Влизам, но след 20 сек ме изхвърля, не знам защо🙂

Back
Горе