SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

hostbulgaria.com

cholich

New member
Здравейте,
поради ред причини, които не искам да изброявам сега се захванах и аз с уеб дизайн и писане на сайтове за лична употреба. Сега съм забъркал една мерудия, харесал съм си име за домейн, свободно е и имам готов сайт за хостване. Въпросът е къде да го хостна. Не ме бъркат малко разлика в цените и прочее екстри, трябва ми качествена и постоянна връзка и добро обслужване. Сайта ми заема много малко място и е писан на HTML и CSS, няма джава скриптове или други шукарийки. Направих запитване до горепосоченият хост, но не съм сигурен във услугата, която предоставят. Направих проверка, показа, че ми е свободен домейна, а след 5 минути вече беше зает?!?! Късмет - надали. Както и да е, конкретно - препоръчайте ми качествен хост, без значение БГ или не, само да мога да плащам по банков път с превод примерно.
 
Re: hostbulgaria.com

ползвах ги доста време имат добра подръжка и като цяло добре се разбирахме. Американските им сървъри ми идваха бавни за моите нужди, българските не съм ги пробвал. За по леки сайтове не би трябвало да имаш проблеми с тях.
 
Re: hostbulgaria.com

в hostbulgaria може само през банков превод да се плати, лично аз ги ползвам и са ОК, не съм имал сериозни проблеми. Иначе whois скрипта може да се е прецакал нещо и затова да ти показва като заето, случва се.
 
Re: hostbulgaria.com

Не вярвам те да са ти взели домейна. Всичките ми сайтове са при тях, използвам всичките им сървъри и съм страшно доволен.

Често домейните се регистрират и дропят през интервал от 5 дни. Така регистраторите ги тестват за трафик. Вероятно там е проблемът.

Изчакай и името може да се освободи. Ако не - да си го взел на време. Аз първо взимам през Godaddy и после мисля дали ще ми трябва. Иначе ги изтървам ;)
 
Re: hostbulgaria.com

Ако е възможно, би ли написал името на домейна ?
 
Re: hostbulgaria.com

с тях съм нямал проблеми,
като си помисля само в началото колко часове са ми отделяли с моите неща,
 
Re: hostbulgaria.com

Имам аз едно бекъп акаунтче там. Всичко е нормално, но ълоада е под всякаква критика. Не знам дали проблема е само при мен, или е техех като цяло...
 
Re: hostbulgaria.com

Predpriemach, сори но нищо не разбрах...! Сайта е временно качен за тестове на фрее.бг хостинг. Домейна за момента е свободен, явно проверката им нещо се е сбъркала за кратко. Не желая все още да кажа какво име съм избрал за домейна, но ако желаете мога да ви кажа адреса на сайта(с различен домейн е от замисъла) да хвърлите едно око какво е сътворила моята аматьорска персона. Само че това ще е утре, че днес имам да оправя едното меню. нещо съм му объркал връзките.
 
Re: hostbulgaria.com

Predpriemach, сори но нищо не разбрах...!
Има предвид, че ако направиш проверка при татенцата, домейнът няма да е "зает" през следващите 5 дни.
 

Горе