Keyword tool мнения

ilianskim

Senior Member
Правя си за нас този туул както бях споменал и реших да го пусна да кажете има ли смисъл да го оставям отоворен, да го дооформям и да работя над другите опции и туулове, които имам като чернови 🙂
http://seo4.bg/seotools/gogo.php?s=seo

Re: Keyword tool мнения

Харесва ми този туул, исках да те питам дали е възможен друг.
Всички знаем добрите беклинк генератори, но те подържат само латински думи, дали може такова нещо да се направи за кирилица? 🙂

Е че палав изглежда тула. С още малко екстри и ще стане голяма тупалка, аз ще си го ползвам 🙂 Само си признай, логваш ли заявките мръснико 🙂 А си казал НЕ, а съм станал редовен ползвател

@combatsambo аз нямам идея какво е това линк генератор 🙂 честно и не разбирам какво имаш предвид
@мастър нищо лошо не правя споко 🙂

- сравняване на два домейна т.е. на думи по които имат посещения
- сравняване на две и повече думи
-сходни фрази но повече от това, което съм ограничил до 20-те с най-голям коефициент на търсеност
-показване и на топ резултатите от гугъл за дадената фраза/дума (тук работя над прокситата, че гугъл не обича да го скрапят)

трябва да се избира как да се търсят сходните фрази и думи дали по точно съответствие или както е сега дори и да е част от фраза
Ако имате други идеи ще се радвам да работим заедно 🙂

Последно редактирано:

То серп чекера ок, но трябват много ip-та защото няма да ме издържат дълго от гугъл да ги скрапя и ще пускат кепчи,банват ip-та и трябва да се внимава 🙂, но ще видим 🙂

То серп чекера ок, но трябват много ip-та защото няма да ме издържат дълго от гугъл да ги скрапя и ще пускат кепчи,банват ip-та и трябва да се внимава 🙂, но ще видим 🙂

А ако ползваш тяхното АПИ за логин?

не знам за такова апи да им взимаш резултатите имаха преди едно пуснато, но то беше с ограничение 1000 заявки на ден и отдавна го спряха да го раздават. Сега освен едно скрапване от 10 ip-та друг начин не знам.

На какъв принцип се изчислява коефициента на търсеност? Не мисля, че показва верни резултати.

Като идея иначе е много добре, мисля, че ще е добре да се доразвие.

не знам за такова апи да им взимаш резултатите имаха преди едно пуснато, но то беше с ограничение 1000 заявки на ден и отдавна го спряха да го раздават. Сега освен едно скрапване от 10 ip-та друг начин не знам.

Апи-то както казваш е спряно от доста време. Продават се някакви google search soap keys, който са ограничени до 1000 заявки (до колкото знам).

Другия вариант е скрапване, което е забранено в TOS-а им. За това трябва да не прекаляваш. Примерно не повече от 1500 заявки от едно IP на ден и да не са много на гъсто във времето. За да не те усетят.

@muslim
коефициента на търсеност за абсолютно всичко може да не е верен, защото данните се взимат от статистическа извадка от около 2-3 милиона заявки направени в период от 1 седмица т.е. възможно е някой от коефициентите за X и Y примерно да са 45 и 89 а те в реалност да са равни или дори Y думата да е по-търсена. Туула както казах има какво да се оправя и доразвива 🙂

Много ми харесва, поздравления 🙂 Ще го ползвам, защото отношението на търсенето на думата спрямо фразите с нея ми изглежда доста вярно (и полезно). Иначе с някои резултати няма как да се съглася (виж долу), но предполагам е нормално в началото да има несъответствия. Успех!

карта на софия - коефициент на търсене по думата/фразата - 5

6-то място носи 400 посетители на ден ;D

Нещо не ми стана ясна идеята на полето Domains ?

В Domains има сайт за убийство на комари дето няма почти нищо общо със запознанствата, освен линка дето излиза от него за запознанства, а от друга страна amur.bg дето си е баш за запознанства - липсва 🙂

Edit: Думата е "запознанства" 🙂

Правя си за нас този туул както бях споменал и реших да го пусна да кажете има ли смисъл да го оставям отоворен, да го дооформям и да работя над другите опции и туулове, които имам като чернови 🙂
http://seo4.bg/seotools/gogo.php?s=seo

Последно редактирано:

Back
Горе