ivo.apostolov Неразбиращ 18 Март 2010 #21 Re: Mafia Wars във Facebook nbsp каза: A за фермата да не говорим... Цяла нива с ягоди ми мухляса тая нощ 🙁 Увеличете... Шок и ужас 😀
Re: Mafia Wars във Facebook nbsp каза: A за фермата да не говорим... Цяла нива с ягоди ми мухляса тая нощ 🙁 Увеличете... Шок и ужас 😀
Илиев Well-known member 18 Март 2010 #22 Re: Mafia Wars във Facebook Фермата я играе жинъта, ама ще й я спирам, че иде пролет. Цял двор имам (истински, с трева, пръст и подобни), който трябва да се оправя - райграс, храсти, дървета. Понякога и аз ора фермата де, като я мързи половинката. 🙂
Re: Mafia Wars във Facebook Фермата я играе жинъта, ама ще й я спирам, че иде пролет. Цял двор имам (истински, с трева, пръст и подобни), който трябва да се оправя - райграс, храсти, дървета. Понякога и аз ора фермата де, като я мързи половинката. 🙂
nbsp New member 18 Март 2010 #23 Re: Mafia Wars във Facebook ivo.apostolov каза: Шок и ужас 😀 Увеличете... Направо ме върнаха да повтарям групата в детската градина. 🙁 А ти вместо да се звъбиш, мини през нощта да полееш ягодите. 😀😀
Re: Mafia Wars във Facebook ivo.apostolov каза: Шок и ужас 😀 Увеличете... Направо ме върнаха да повтарям групата в детската градина. 🙁 А ти вместо да се звъбиш, мини през нощта да полееш ягодите. 😀😀
Илиев Well-known member 18 Март 2010 #24 Re: Mafia Wars във Facebook Адвайте хората в MW с мярка, за да няма затворени акаунти. 🙂 100 човека за ден ще е грубо.
Re: Mafia Wars във Facebook Адвайте хората в MW с мярка, за да няма затворени акаунти. 🙂 100 човека за ден ще е грубо.