Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Не ги мислете, не случайно имат PR8! А от доверен източник знам че оптимизатора бутащ техния сайт е много добър така че не бързайте със заключенията заради бисерите.
Имат 8-ца не заради оптимизатора, а за това, че на всеки сайт който са направили има sidewide линк на техния сайт.
А сред сайтовете са такива като на БНТ, Софийски Университет, Министерство на Здравеопазването, ОББ, Вестник Стандарт и много други такива.
Така, че тука оптимизатора вина няма, дето се казва 🙂
затова ли не са в топ 10 при web design / уеб дизайн, а твоя сайт е ?Не ги мислете, не случайно имат PR8! А от доверен източник знам че оптимизатора бутащ техния сайт е много добър така че не бързайте със заключенията заради бисерите.
Актуализирайте го малко 🙂Какво ви вълнува момчета? 🙂
Горният текст е много стар,на години дори бих казала ...
поне да го слагахте качествено 🙂За линк подписа е абсолютно вярно, но не ми е ясно де е проблема? Има ли уеб агенция която не си слага линк подпис като е направила нечий сайт?
За вината също е вярно. Нали затова все дъвчем за "авторитет на домейн" и тн, е тва е авторитет на домейн 🙂
За линк подписа е абсолютно вярно, но не ми е ясно де е проблема? Има ли уеб агенция която не си слага линк подпис като е направила нечий сайт?
то само за 2-3 месец PR8 линк от сайт като СУ струва колкото един дизайн, ама като не знаят как да го използват 😉Да, хиляди, предимно в цивилизования свят. За България може и да е така. Някои пък си слагат и hidden линк - като fcolor в сайта на Мартин Димитров.
Хора всякакви.
Колкото и да ме забавлява този тред, все пак искам да се уточнят няколко неточности.
1. СЕО на сайта на маг не е правено. Така че оттам директно името на треда може да падне в канала.
2. В случай че нет сърфъра не е наясно, в големите фирми хората които пишат контент за уеб не са хората които предлагат услугите. Хората които предлагат услуги за клиенти работят да извършват услугите за клиенти. Сиреч текста които си изтипосал е вярно че не е коректен, но да си размахваш мнението в коя фирма какви специалисти има си е чиста проба чесане на езици.
3. Цялата тема изобщо е чесане на езици. Уеб фирма в БГ има сайт с ПР8 и това не било като хората онова не било не знам си какво. Аз вас това какво ви бърка? Не знам си кой излизал за дума "уеб дизайн" на първа страница, пък маг де били - алабала. Пак да направя препратка към габаритите на различните фирми в БГ - това може да ви дойде като шок, но доста фирми в БГ не чакат на Google за да си правят маркетинга. Ако решат да си направят SEO, ще си направят.
За линк подписа е абсолютно вярно, но не ми е ясно де е проблема? Има ли уеб агенция която не си слага линк подпис като е направила нечий сайт?
За вината също е вярно. Нали затова все дъвчем за "авторитет на домейн" и тн, е тва е авторитет на домейн 🙂
а мене ме боли фара тях за какво ги боли ... май пропусна смисъла на дискусията и темата ... че даже и на форума ...Боли ги мага, дали излизат на първа страница за "уеб дизайн". Така като гледам клиентите им, сигурно всички в гугъл си търсят уеб дизайн фирми 🙂
Истината е, че тяхната таргет група не са хората, които ще си търсят уеб студио от търсачки 😉 Сайт за имоти, за 20к евро. Как е? 😉