na

Re: Търся дизайнер ( лого )

За пореден път се убеждавам, че хората нямат никакво възпитание... затова и лепнах червената точка.

И за да обясня за какво иде реч да си имате едно наум, обаждам му се на човека а той още в първите си отговори почва да ми се стряска, при въпроси които биха ме ориентирали какво точно желае.

Относно коментара (Много нервен потребител)
Не знам кой ще е спокоен след като е описал нещо кратко и ясно и след това го питат 15 човека в скайп за същото нещо което вече е обяснено в обявата. Аз ако съм нервен, не знам тези които питат за едно и също нещо по сто пъти какви са.
Ами аз не съм виновен, че днес са ти скапали настроението нали!? А и няма как да знам, че преди това 15 човека са те питали подобни неща и реално не съм поредното лапе което има време за губене, че да правя 100 варианта на лого, след като ти дори не знаеш какво желаеш за 20 лв.

Мисля, че няма какво повече да обсъждаме, просто държанието ти е под всякаква критика и ако желаеш някога да работиш с хора е добре да поработиш първо върху това.

Пожелавам ти успех и повече спокойствие.

Темата е преместена в раздел Пазар: от около час търся подобна за да изтествам местенето (за първи път ми е).

Съвет към подателя на Обявата - "Искам лого за този интернет магазин 'линк' " не е равно на "Искам лого, което да олицетворява идеята ми за интернет магазина 'link', да бъде в еди каква си цветова гама, да бъде дву или триизмерно, да бъде с прости или сложни форми...... или просто абе искам да приличан това 'link' "

Back
Горе