Namecheap домейни за $1.99

HaCkErCh3

New member
Namecheap ще пуснат домейни за $1.99 .COM/.NET/.ORG, ако до 8 Юли, съберат 5000 like-a

Код:
http://www.facebook.com/NameCheap?sk=app_141044522626772

Re: Namecheap домейни за $1.99

Дадох им един like мисля е няма да им е трудно да ги съберат, ще се възползвам от промоцията, тъкмо ми трябват малко домейни.🙂

Дадох им един like мисля е няма да им е трудно да ги съберат, ще се възползвам от промоцията, тъкмо ми трябват малко домейни.🙂

доколкото си спомням промоцията е само за една бройка ... поне така си спомням че четох. И аз чакам. Днес казаха че им трябват още само 800 лайка

Да, аз вече си взех кода. 🙂

Как така?

EDIT: ок, оправих се. След влизане в акаунта и малко напред назад между FB и NC. Добре че писа за кода иначе щях да чакам да ми пратят нещо 🙂

Последно редактирано:

хмм интересна работа дава ми We now have 5000 more likes on Facebook and you can find your coupon to avail this $1.99* offer below. Use your coupon today. някой знае ли защо ?

Отиваш на страницата където си гласувал (Current Deals), кликаш на Order Now и те препраща към тяхната страница, където те чака личният ти код.

А поръчките започват утре.

интересно там пише Sorry, Requirements not met to issue coupon
Your account doesn't meet some requirements for the coupon to be issued. Please make the necessary changes and try again.
• You should like our page on facebook facebook.com/namecheap

аха след като споделих страницата ми даде кода 🙂 мерси

И аз се сдобих с един com.
KOBRETI eто ти един афф линк: Namecheap

Последно редактирано:

Как така?

EDIT: ок, оправих се. След влизане в акаунта и малко напред назад между FB и NC. Добре че писа за кода иначе щях да чакам да ми пратят нещо 🙂

може ли малко хелп:
не мога да го открия мястото за взимане на кода ми ... или аз съм сляп или не знам ... 😀

да стана, взех си моя код и регнах един .com

Ето и малко подробно инфо как да си регнете сега нов .com / .net / .org и инфо за такива като мен, дето са го харесали FB сайта им преди няколко дни, но не могат да си намерят кода ... 🙂

1. Отивате на http://www.namecheap.com/deals/5000-likes-1.99-domains-june-2011.aspx
2. кликвате на Facebook.com/Namecheap и им харесвате с Like страницата
3. след това на FB страницата, която сте харесали в менюто долу в ляво (под стената) влизате в currnet deals
4. появява се прозорец с бутон Order now
5. взимате си купона, който е валиден само 2 дни и си регвате домейн за 1.99
😀

Back
Горе