Panda Update 21

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
Последно редактирано:
За: Panda Update 21

Ако се погледне от песимистичната страна на ъпдейтите и споменатите процентите то в един момент сбора на афектнатите сайтове ще стане 100% 🙂
Голяма брадва са взели в ръцете си тия майстори и я въртят без изобщо да им мигне окото....

Целта е ясна, да останат съвсем малко сайтове, но авторитетни и качествени. Ще я постигнат, рано или късно. А ние ще трябва да пишем и оптимизираме за тях ... и да плащаме пак на тях. По-добре да започнем отсега :happy:

В момента не виждам дроп в трафика на English сайтове - всички са със 100% уникално съдържание, освен един e-shop (там има малък дублаж заради спецификациите на продуктите, но няма как). Обаче е рано да давам каквито и да било заключения - евентуално след седмица ще имам по-качествени данни, а най-качествени след 30 дни... Дотогава мога да ви мятам само трохи, които обаче да се окажат развалени.

Re: За: Panda Update 21

Re: За: Panda Update 21

Целта е ясна, да останат съвсем малко сайтове, но авторитетни и качествени. Ще я постигнат, рано или късно. А ние ще трябва да пишем и оптимизираме за тях ... и да плащаме пак на тях. По-добре да започнем отсега :happy:

Оги, или най-добре ние да създаваме такива наши сайтове 😛arty:

За: Re: За: Panda Update 21

За: Re: За: Panda Update 21

Оги, или най-добре ние да създаваме такива наши сайтове 😛arty:

Би било прекалено хубаво да ни пуснат да се ритаме с атовете 🙂 но не пречи да опитаме :cska:

Авторитета май = дебелината на банковата сметка в новата ера на упдейтите.

За дребните животинки май няма да остане и въздух за дишане както са го подкарали.

Re: Panda Update 21

Аз засякох разместване в СЕРП-а, но от един ден не мога да кажа, дали е заради пандата.

Сайтът ми за ремонтите, който бях измъкнал от пингвин, изчезна точно след обявяването на тази панда. Сутринта си беше на позиции. Изглежда при ъпдейт ъпдейтват всичко, независимо, че са бърникали само по единия тип филтър.

Сайтът ми за ремонтите, който бях измъкнал от пингвин, изчезна точно след обявяването на тази панда. Сутринта си беше на позиции. Изглежда при ъпдейт ъпдейтват всичко, независимо, че са бърникали само по единия тип филтър.

Защо не ми ги продадеш тия двата домейна? Като гледам само се зориш с тях.

Back
Горе