Paypal не ми дава да платя

borislav123

New member
Искам да платя днес една услуга, а Paypal ми изписва:

We were unable to verify your credit or debit card. To proceed with your purchase, please select a different payment method or add a different credit or debit card, then click Continue.

С тази карта съм плащал и получавал близо 1,5 година.

Само от 2 месеца някъде не е имало движение по нея и почти е била празна.

Имате ли идея защо ми дава този проблем и не мога да платя?

P.S. В самия Paypal акаунта ми е празен, но в такива случаи обикновено си дърпа пари от картата, а в нея сега има.

Последно редактирано:
Re: Paypal не ми дава да платя

Ако е свързано с дърпане на пари от Godaddy или Facebook, вероятно имаш избран грешен източник по подразбиране за теглене на пари. Примерно си теглил скоро от друга карта през същата сметка, която вече я няма.

Отиди в Profile -> My money -> My preapproved payments -> Update

И щракни на съответното разрешение. Трябва да ти даде опция да определиш точно от коя карта да тегли пари или от акаунта.

от банката ми казаха току-що че може Пейпал да са си променили условията и вече да не приемат Visa Electron, а само Visa. Нямало логото на Visa Electron в сайта на Пепал

Последно редактирано:

Преди няколко минути платих с Visa Electron през Paypal без никакви проблеми.

Борка, порови се из настройките и виж откъде по подразбиране ти е направено да взема парите. Ако е само от акаунта и той е празен, е нормално да дава такива грешки.

Visa Electron се вижда като Visa, така че няма как да спре да работи.

За: Paypal не ми дава да платя

За: Paypal не ми дава да платя

Щом транзакцията е отказана, банката е виновна. И недей да говориш с каките, а се свържи с картовия отдел. 99.99% съм сигурен. че проблемът е банката.

Back
Горе