SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

PR update??

netsurfer

Ипотпал ФЕН :)
Защото всеки ден следя сайта ми за сео състезанието забелязах че до снощи на тулбара беше PR - n/a, а днес е станало - 0
Проверих още няколко нови сайта които бяха N/a, и те са станали 0,
дали е било само от Н/а на 0??
 
Re: PR update??

Има раздвижване и при мен само на един проект и то е отрицателно раздвижване!
 
Re: PR update??

UP с до 50% на backlinks. При все това съм далеч от данните които бяха до преди месец.
 
Re: PR update??

Ми при мен само на Хлапе НЕТ от 4 е паднал на 3 - но домейна е сравнително нов и сега на този етап не се и съмнявам, че ранга ще си поиграе :D

Ама лично аз вече спирам да мисля за ГПР щот ми писна! Наистина има по-важни неща
 
Re: PR update??

В един от профилите си http://friendfeed.com/bulgaria съм получил PR 2, сега ще погледна и по другите профили из социални мрежи. Значи все пак PageRank update има :)
 
Re: PR update??

ПРомяната за сега е на доста малко сайтове, може да е някаква довършителна работа от последния ПР или да са решили да ъпдейтват ПР-а по-често :)
P.S. То беше ясно, че става нещо - първо баклинковете бяха ужасно намалени, после имаше страшен гугъл денс, но все пак никой не очакваше и ПР-ъпдейт толкова рано :)
 
Re: PR update??

И при мен има падане от 3 на N/A, но за сайт който беше делистнат по бранд. А точно на последния ъпдейт беше получил тройка.
 

Горе