SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

PR Update

Re: PR Update

Novavizia e паднал нещо :) вече има пр6
че той си беше 6-ца ...
А gamesbg.com е станала 5-ца :D:D:D
И вътрешните страници на блога са станали 4-ки :D:D
заслужава скоро да го пусна да работи както трябва :)
имам 2 от 4- на 3
3 от 3 на 4
доста от 0 на 3 :)
вчера купих един PR5, който е паднал на 3 :(
като цяло съм доволен

Последно редактирано:

Гледам повечето avtorentacar сайтове са получили 4ки и 3ки дори 5ца на avtorentacar.info - браво, а пък моят блог дето е на месец има pr3.

Според мен PR съвсем се обезцени като някакъв - макар и повърхностен - показател за качеството на един сайт.
Защо ?
Шокиран бях когато на последния PR update един от кухите ми сателити получи PR5 :eek:

http://3555598.com/

Въпросният сателит има цифром и словом 2 (две) страници. Правена е полуавтоматична регистрация в каталози + мизерните 10$/мес. за покупка на линкове, които даже скоро ще ги махна.
Изводът:
Препоръчвам на всички, които се интересуват от постигането на високи позиции в търсачките, да си избият от главата фикс-идеята за висок PR (дори и да не е самоцел), a да се съсредоточат върху наистина съществените неща. Изключително се дразня от СЕО-клишето: "абе важен е PR-a". PR винаги е бил важен единствено за продавачите на линкове.

Горе