PR5 Сайт за продан

Re: PR5 Сайт за продан

Ако ги имах за инвестиране тези пари - бих ги дал веднага. 10к е добра цена за този продукт.

Не си заслужава, защото сайта е за не легален довнлоад на музика и не знаеш кога може да ти пратят писмо и да се наложи да го спираш.
А пък за бана от адсенс, не е ли ясно за какво е 🙂

Докато не се хоства музиката там няма проблем, с някой друг адвокат ще се оправят нещата. За съжаление нямам 10к за инвестиране, избивам ги за отрицателно време...

Добре де, след като според вас тази инвестиция се избива за нула време, то какво ви пречи да отидете до банката и да вземете 10бона? След като имате причини да вярвате, че ще успеете, то без проблем би трябвало да убедите и банката. 10 бона не са голям заем, няма да ви се циганят много.

Мани тези кредити .. теглиш 10k връщаш 15k... После защо нашите банки нямало да ги хване кризата.. Ми то с тази лихва... Но все пак и те семейства хранят... Между другото съм ЧУВАЛ (не съм сигурен) че в другите страни рядко лихвата нахвърля 2-3% ... сори за оффтопика - ако го помислете за такъв.

Правилно си чул. Особено за жилищни кредити преди беше така в ЕУ. Сега с кризата - не знам как е...

Чувал си, но се получава изкривяване🙂
Лихвата навън по кредитите е малко по-висока от лихвата по влоговете.
Не може лихвата по кредит да е по-ниска от лихвата по влог😉 Щеше да е прекрасно ако е така🙂
Ако вземеш 10к ще ги върнеш 15 ако ги влачиш 5 години, а 5 години ли е срока за избиване на тези 10к? Маноле, ти ще кажеш какво значи "нула време"🙂

Не си заслужава, защото сайта е за не легален довнлоад на музика и не знаеш кога може да ти пратят писмо и да се наложи да го спираш.
А пък за бана от адсенс, не е ли ясно за какво е 🙂
това трудно ще се стане ако го хостваш в чужбина.
То по тая логика и торентите щяха да изгърмят

добре де то по същата логика и google става за нелегален download на музика ...
пишеш си нужната команда и ти излиза къде го има тва mp3
ако не се хоства на сървъра а има само линкове няма да имаш проблем според мен

Да, ама мен ми е интересно защо се продава, човека няма далавера да го продава щом толкова лесно се правят пари и интересно как?, от адсенсе не става от изи трейдер пък да не говорим незнам, незнам как толкова лесно ще се избият тези пари.

Проблема с Адсенс се "отстранява" лесно - правиш друг домейн.

е.... не е изкючено... 🙂 зависи за какво е баннат предния. ако се е набирал на рекламите - нормално, сигурно ще изгори и следващия. Поне имам подобен случай, купих, форварднах и всичко е ток вече доста време.

Последно редактирано:

малко не сме по темата вече ама сичко което е за безплатно дърпане на mp3 (и други по принцип платени неща) ще изгори

не сме наистина, но по тази логинка тубата заминава също. Те пак пускат музика (мп3ки които са конвертнати на .флв с например обложката на албума). Или пък дата.бг 🙂 те имат адсенс.

Последно редактирано:

Back
Горе