Здравейте, продавам сайта + домейн http://bgrabotodatel.com.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
аз се интересувам от CMS ... случайно да го продаваш 🙂
Според мен цената на проекта е твърде ниска!!!
Сайта е доста известен! Аз го посещавам от една година!
Според мен реалната цена за този сайт е 30 000 EU
Мое Мнение!
Поздрави,
цената на едно нещо е толкова колкото е склонен някой да плати за негоСпоред мен цената на проекта е твърде ниска!!!
Сайта е доста известен! Аз го посещавам от една година!
Според мен реалната цена за този сайт е 30 000 EU
Мое Мнение!
Поздрави,
Бидвам начална цена 1000 лева.Продавам го за xxxx лв.
Здравей, аз също имам интерес.
Постни цената, на която би го продал.
Поздрави, Александър
Това истина ли е??... Скоро сайта lex.bg беше продаден за 700 000 лева, което за мен си беше голяма сделка и като съпоставих lex.bg с bgrabotodatel.com наиситина пъровначално поисканата от мен цена ми се стори доста занижена, но ми се иска да опипам пазара. lex.bg има 120 000 уникални посетителя месечно ....
грешката е моя. извинявам се! погледнал съм грешната графа.Между другото не е на по-малко от година, а на година и осем месеца.
твоя сайт ако се разглежда само като трафик не струва и 3000 и мисля, че допускаш грешка с това сравнение. Хората тук явно оценяват отвъд просто трафика и ще спечелиш повече ако прецениш правилно кое отвъд се цени. Lex.bg не ти е в категорията, че да се сравняваш там и определено не са го купили заради трафика а аудиторията е несравнимо различна. Има ли всъщност някакво потвърждение на тази сума? Линк някой?Съвсем умишлено сравних с lex.bg - 120 000 срещу 20 000 уникални месечно. ОК, аудиторията е различна, но разликата е 6 пъти, а и аз не искам 116 000 лева. Колкото и различна да е аудиторията къде е 7000 срещу 116 000?