Screen capturer

Re: Screen capturer

Вчера попаднах на нещо интересно.Поне при мен работи.Натискаш принт скийн бутона ( Prt Sx) или както се води на клавиатурата ти.После отваряш Paint-a даваш Ctrl и V и си готов.А любимият ми софт е snapit v1.0 от 2002г е - безплатен, но тудно се намира за сваляне вече.Поразрови се.

Вчера попаднах на нещо интересно.Поне при мен работи.Натискаш принт скийн бутона ( Prt Sx) или както се води на клавиатурата ти.После отваряш Paint-a даваш Ctrl и V и си готов.А любимият ми софт е snapit v1.0 от 2002г е - безплатен, но тудно се намира за сваляне вече.Поразрови се.

Със PrtSc трудно ще запише видео...

За мен най-добрата е CamStudio (безплатна) много лека и удобна програма, пробвал съм всички други но тази определено ми е фаворит🙂

Аз последно си играх с CamStudio, безплатна е.
Задължително обаче си прегледай настройките, защото по подразбиране прави бахти и гигантските клипове

Ок не съм видял, че става въпрос за видео.Надявам се да ви е олекнало от червените точки комплексари.

И аз ползвам CamStudio

Ок не съм видял, че става въпрос за видео.Надявам се да ви е олекнало от червените точки комплексари.

И аз ползвам CamStudio

Обидите не се толерират в този форум. Тук за разлика от повечето места си помагаме и комуникираме учтиво и цивилизовано. Внимавай малко с тона, никой не ти е виновен, че си се изказал без да прочетеш.

Back
Горе