За: Seloman - браузър игра
За: Seloman - браузър игра
Аз когато вляза в един сайт винаги очаквам ясно обяснение защо да се регистрирам... при теб това липсва. Би било чудесно ако сложиш на началната си страница грабващи скрийншоти от играта или някаква анимация (вече повечето браузъри поддържат HTML5). При теб има скрийншоти де, но изобщо не става ясно за какво са, прекалено са малки и въобще не са грабващи... първото впечатление от сайта е, че съм объркал адреса. Разгледай популярните браузърни игри - при първо влизане те зарибяват максимално и нямаш търпение да започнеш да играеш. Би могъл да позволиш няколко минути игра без регистрация - на който му е харесало ще се регистрира, на който не... ми той така или иначе няма да те посети втори път. От личен опит казвам, че подобни проекти не се развиват само с желание, ами и с огромна доза маркетинг.
Наскоро четох една статия как потребителите не желаят да се регистрират където и да е... просто им е омръзнал процеса на регистрация. Ако сложиш влизане с facebook акаунт ще е супер... така си отваряш пътя да направиш от играта си facebook приложение