SEO за напреднали с Ранд Фишкин на Webit

cloxy

Super Moderator
Екип
Засега само това съм си харесал от Webit и ако не изникне не що друго за SEO, само на тези три панела ще присъствам. Какво ще кажете по въпроса?

Датата е 29.10 от 15:00 до 17:50. Всичко излиза към 140 лева с ДДС. Вече се записах, но още не съм платил. Някой друг от форума ще идва ли?

Re: SEO за напреднали с Ранд Фишкин на Webit

Аз ще идвам също

Аз мисля да идвам, за същия панел, но то има още доста време, ако не излезе нещо.

Сигурен съм, че няма да каже нещо, което не знаем.

Поне и другите ще се убедят, че е така 🙂

Поне и другите ще се убедят, че е така 🙂

Ти няма ли да им изнесеш една лекция 🙂 нали ще присъстваш на събитието?

Сигурен съм, че няма да каже нещо, което не знаем.

И аз съм сигурен. За бялото сео се пише навсякъде и всичко се знае. Но съм сигурен че дори и от seomoz правят автоматизирани субмити с блек хат сео инструменти.

Няма да идвам със сигурност, черпенето с колегите ще е най-полезното нещо от (след) лекцията 😀

И аз съм сигурен. За бялото сео се пише навсякъде и всичко се знае. Но съм сигурен че дори и от seomoz правят автоматизирани субмити с блек хат сео инструменти.

Няма да идвам със сигурност, черпенето с колегите ще е най-полезното нещо от (след) лекцията 😀

За черпането няма проблем 🙂 и без това последния път ти ме прибра 😀

За черпането няма проблем 🙂 и без това последния път ти ме прибра 😀

Освен да се обадиш след това да си видим - за друг начин не се сещам. Да ходя само за да кажа - "бях там" не виждам смисъл.

Вече си говорих с един от умниците модератори на Ранд в сеомоз - ако някога поискам да ме забележат знам какъв е начина - не е с плащането на 20-30 евро за лекция на която ще се говорят общи приказки 🙂

Back
Горе