SEO конференция III - 27 май

nbsp

New member
Отново е време за SEO конференция. По традиция в ИЕЦ. Организаторите от SEOM и Averank ви канят на 27 май да посетите тазгодишното изданиe.

Самата програма не е напълно известна. Отворени сме за предложения и идеи. 🙂

Re: SEO конференция III - 27 май

Ето една идея за която мога да помогна - презентация на тема "Развитие на копирайтинга в България"

За ВИП пропуск се заплаща, а за стандартен има ли някаква такса?

Ценоразписът и програмата за тази година още не са готови. Следете сайта на конференцията за информация по темата.

Супер, тази година и аз съм на линия задължително.

SEO конференция 2011

SEO конференция 2011

Промотирано: SEO конференция 2011 в 3D Уеб дизайн

Ако мислите че ще ви е полезно, мога да промотирам събитието и в няколко посещавани чуждестранни seo сайта.

Голям си толкова, колкото големи са мечтите ти - Не виждам смисъл да се ограничавате само с България, Ранд Фишкин вече дойде веднъж, мисля че ще му е гот да дойде пак 😉

Последно редактирано:

Честно казано, на мен програмата ми се струва скучна и "изсмукана" от пръстите...
Колко се интересуват от он-лайн репутация и колко поръчват тази услуга?
Основната част не е SEO, а социалки.
А са пропуснати такива интересни (лично за мен) теми, като "влияние на поведенчиските фактори за серп-а", набиращото все по-голяма популярност "трафиково SEO", "Работа с клиентите и как да направим клиента лоялен".
Да не говоря и за такива теми, като анализ и монетизацията на трафик, все по-популярните афилейт програми и как да правиш SEO за афилирани сайтове, без Гугъл да те афилира (филтрира) и т.н.

Но пак казвам, това е мое мнение и може организаторите да са преценили, че това са актуалните и наболели теми за SEO обществото в България.
P.S.
Кртиката е с най-добри чувства и не е заяждане или нещо подобно.

Все още можеш да дадеш заявка за лектор. 🙂

Такъв е капацитета на оптимизаторите в България, такава е програмта.

Все още можеш да дадеш заявка за лектор. 🙂

Такъв е капацитета на оптимизаторите в България, такава е програмта.

Не-не
има един лектор в България.
Място за двама няма 🙂

Ок, но като даваш теми, за които да се говори, дай и своята заявка. Много е лесно да сочиш с пръст отстрани и да викаш направете това, направете онова. 🙂

Ок, но като даваш теми, за които да се говори, дай и своята заявка. Много е лесно да сочиш с пръст отстрани и да викаш направете това, направете онова. 🙂

А и не твърдя, че ги знам, казвам, че са ми интересни 🙂
А иначе ще понапиша някой неща в блога си 🙂
Който се интересува, ще прочете.

Back
Горе