Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
ако тоя някой накупи линкове или ако създаде десет сайта само с цел да линква външни сайтове от тях или си създаде един сателит и си линква всяка статия на основния сайт от там
Това са принципни неща които могат да се реализират по няколко различни начина и никой не говори за агрегатори. Не знам защо си мислите че само това можем да правим.
Той Драго май ще излезе прав - в България има само едни лектори и те не понасят никакви критики и най-вече мисълта че някой някога може да стане по-добър от тях.
Честно казано аз имах амбицията да работя върху подобна тема (Марто и Огнян не го знаят дори), но... се появиха много но-та:
1. Мога да кажа какво да се оптимизира и какво не на база моя опит. Той обаче е ограничен до 2-3 индустрии (тука по-известни като ниши). Следователно нямам достатъчно мащабен поглед, за да мога да говоря за всички ниши. Едва ли някой има такъв поглед. Дори Огнян 🙁
2. Пак като 1 - едва ли има някой с ултра всеобхватен поглед върху всички ниши 🙁
3. Принципите на икономическите теории като цяло оборват този модел. Като цяло моделът за повече е свързан с мащаб. Едва тогава може да се говори за по-голяма ефективност. На парче... трябва гърч.
4. Офлайн
5. Никой дето го човърка отвътре не се пенсионира на 45, 55, 65 или въобще не се пенсионира. Или като цяло, тези дето успяват и ги човърка отвътре да вървят напред... не се пенсионират. 🙂
My 50 cents 🙂
дали може да я преместите на 28-ми конференцията защото не ми е удобно на 27-и ? 🙂
айде да си сложим един таг за SEO конференция #bgseo 🙂
Това ще се ползва ли? Марто да го обяви официално 🙂
Налични са няколко видеа от Зала 2 по време на SEO конференция
Видео от SEO Конференция 2011 в блога на Ганбокс.