SEO на phpb2

TheMaster

New member
Имам форум на които съм инсталирал SEOmod за phpbb2 които ми го препоръчаха не малко хора, та след като е инсталиран мода какво друго мога да направя, да оточня че форума съм го регистрирал в около 30-тина бг портала (тези които намерих) и в редица чужди портали също така и в google, какво друго мога да направя? Понеже целата ми е човек като търси нещо свързано с някоя от темите да му излиза, предлагам и заплащане срещи помощ

Re: SEO на phpb2

точно този мое съм инсталирал😉
Не стига, че си махнал кредит линка на пхпББ и на превода, но не си нарушил и
Моля, не прескачайте точка 10, както и не слагайте nofollow. Тези съвети сме ги дали безплатно и един линк e най-малкото, което може да направите за нас. Потребители, които не са изпълнили това условие няма да получават съпорт от нас!
За сметка на това си наблъскал някави тъпи бутони за гласуване. Съжалявам, че ти помогнах в предприемача да си направиш онпейдж СЕО-то.

Re: SEO на phpb2

Не стига, че си махнал кредит линка на пхпББ и на превода, но не си нарушил и За сметка на това си наблъскал някави тъпи бутони за гласуване. Съжалявам, че ти помогнах в предприемача да си направиш онпейдж СЕО-то.

а аз там попитах дали може без точка 10, но както и да е сега е и с точка 10

Back
Горе