Последно редактирано:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Mat - Точно така трябва да се работи, понеже си нов във форума и не всеки ще ти се довери.Да го направим така, давам ти сайт и ако след 2-3 месеца сайта е на първа страница ти плащам не 100, а 200 лв.? .
Здравейте!
Извършвам SEO оптимизация на сайтове и искам да предложа уменията си тук. Офертата е следната:
Услуга: SEO оптимизация на сайт докато стигне до първа страница в резултатите на Google за дадена ключова дума. Самият процес отнема около 2-3 месеца.
Цена: 100лв. на сайт с money back guaranteed, което ще рече, че ви връщам сумата, ако сайта не се изкачи на първа страница в резултатите в период от 3 месеца. Тази сума се заплаща еднократно.
За повече информация пишете ми на и-мейл mat.aleksandrov@gmail.com
А гарантираш ли за колко време сайта ще остане на първа страница?
Мен също ме интересува как оптимизираш, ноу-хауто си е твое и не искам да го знам 🙂
Все пак ще съм благодарен, ако напишеш какви са похватите ти. Ето и един пример: "регистрирам сайта в български директории" - това е напълно достатъчно, не е нужно да пишеш кои са директориите .
И аз бих се възползвал стига плащането да е след като се види резултата. В моя случай конкуренцията не е много голяма и няма да имаш проблеми с вдигането на сайта.
Mat каза:ваучери каза:Здравей,
сайта е Работа | Надомна Работа | nMarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?, а думата е "работа".
Поздрави,
Нанко
Здрасти!
Без да навлизам в излишни подробности - тази ключова дума не става.
Поздрави!
Mat каза:ваучери каза:"обяви работа" ок ли е?
Колега, не ме разбирай погрешно, но цената която мога да ти предложа е в зависимост от ключовата дума и сайта ти. В случая за тази ключова дума, и подобни на нея, мога да ти предложа да подпишем четиримесечен договор с месечно заплащане от 500лв. Съответно след изтичането на този договор ще ти струва по 250лв. на месец да продължим да работим по сайта ти, за да може да се задържи на добра позиция.
Ако искаш да се възползваш от офертата ми за 100лв. на сайт трябва да се ориентираш към дума с много по-малка конкуренция.
Поздрави!
Mat каза:ваучери каза:Не ме разбирай погрешно, но офертата ти е за 100 лв. 🙂 Не си определил никакви изисквания, а сега изведнъж цената за мен стана 500 лв.
Сайта беше на 1ва страница по тези ключови думи (и не само), като към правил по 3-4 линка на ден, но не ми стига времето, за това преминах на адлърдс. И сега ме таксува по 1 стотинка за тези (и други) ключови думи. Та ако можеш да ми докараш по 50000 таргетирани посещения на месец с удоволствие ще ти давам по 500 лв. на месец. В противен случай не ми предлагаш изгодна оферта.
И все пак, ако искаш да работим заедно предложи за какви ключови думи можеш да ме оптимизираш за 100 лв. (Това което предлагаш в офертата си, след това ще коментираме за договори и прочие).
Офертата включва ниско и средноконкурентни ключови думи, а "работа" и "обяви за работа" не са. Радваме се за успеха Ви с AdWords и Ви пожелаваме всичко най-добро.
ваучери каза:Да разбирам ли, че не можеш да ми предложиш оптимизация по ключова дума избрана от теб за 100 лв?