SEO оптимизация на сайтове

• Автор Автор Mat
  • Начална дата Начална дата
За: SEO оптимизация на сайтове

Да го направим така, давам ти сайт и ако след 2-3 месеца сайта е на първа страница ти плащам не 100, а 200 лв.? 🙂.

Re: SEO оптимизация на сайтове

Да го направим така, давам ти сайт и ако след 2-3 месеца сайта е на първа страница ти плащам не 100, а 200 лв.? .
Mat - Точно така трябва да се работи, понеже си нов във форума и не всеки ще ти се довери.

Да го направим така, давам ти сайт и ако след 3/три/ месеца сайта е на първа страница ти плащам не 100, не 200, а 300 лв.?

Здравейте!

Извършвам SEO оптимизация на сайтове и искам да предложа уменията си тук. Офертата е следната:

Услуга: SEO оптимизация на сайт докато стигне до първа страница в резултатите на Google за дадена ключова дума. Самият процес отнема около 2-3 месеца.
Цена: 100лв. на сайт с money back guaranteed, което ще рече, че ви връщам сумата, ако сайта не се изкачи на първа страница в резултатите в период от 3 месеца. Тази сума се заплаща еднократно.

За повече информация пишете ми на и-мейл mat.aleksandrov@gmail.com

А гарантираш ли за колко време сайта ще остане на първа страница?

И аз бих се възползвал стига плащането да е след като се види резултата. В моя случай конкуренцията не е много голяма и няма да имаш проблеми с вдигането на сайта.

А гарантираш ли за колко време сайта ще остане на първа страница?

Ще отговоря първо на това, тъй като е важно за темата:

Това което знам със сигурност е, че сайта няма да стои на първа страница вечно. Работя докато сайта се издигне на първа страница. За сумата от 100лв. - толкова. Ако клиента има интерес сайта да се задържи на първа страница може да договори с мен( или някой друг) месечен абонамент за SEO услуги, с които да затвърдим и задържим резултата на първа страница.

Колкото до другите коментари - готов съм да обмисля възможността за плащане след постигнати резултати. Можете да ми пратите сайтовете които искате да бъдат качени, заедно с ключовите думи на мейла и ще ви отговоря дали можем да се споразумеем на този вариант, съответно при цените, които сами определихте за услугата. Но това важи като оферта само за тримата човека, които написаха по-горе, че имат интерес към услугата.

Ако някой друг има желание да се възползва от офертата условията са както са описани в първия пост от темата. 🙂

Поздрави!

За: Re: SEO оптимизация на сайтове

За: Re: SEO оптимизация на сайтове

Е, сега - нали не очакваш да си изтипосам ноу-хауто като отговор. 😛

Иначе ползвам стандартните методи. И някои хитрини научени от тук и там, но като във всеки бизнес - без тях всички са еднакви и не е интересно.

Предлагам и услуги като Penguin и Panda removal, така че се предполага, че знам как да ги избегна. 🙂

Мен също ме интересува как оптимизираш, ноу-хауто си е твое и не искам да го знам 🙂

Все пак ще съм благодарен, ако напишеш какви са похватите ти. Ето и един пример: "регистрирам сайта в български директории" - това е напълно достатъчно, не е нужно да пишеш кои са директориите .

Re: За: SEO оптимизация на сайтове

Re: За: SEO оптимизация на сайтове

Мен също ме интересува как оптимизираш, ноу-хауто си е твое и не искам да го знам 🙂

Все пак ще съм благодарен, ако напишеш какви са похватите ти. Ето и един пример: "регистрирам сайта в български директории" - това е напълно достатъчно, не е нужно да пишеш кои са директориите .

това имах предвид и аз 🙂

За: Re: За: SEO оптимизация на сайтове

Използваме еднопосочни линкове от различни източници с различни текстове, които ще си останат и след услугата, включително директории, социални мрежи, сателитни блогове, директории за статии, линкове от видео сайтове и други.

Тъй като получих няколко запитвания свързани със заплащането и с по-подробните условия за услуга реших малко да променя формата й, за да е по-ясно за какво се плаща и кога се плаща.

Предлагам SEO оптимизиране на сайтове с цел постигане на добри позиции в Google, като съответно за първите 5 клиента важат следните условия:

SEO оптимизация на сайт за една ключова дума в нискоконкурентна или средноконкурентна ниша, със срок за постигане на позиция в първа страница на Google от 1-2 месеца. Цена 100лв. като сумата се дължи след като сайта излезе на първа страница за дадената ключова дума, независимо дали това ще стане още преди изтичането на първата седмица или към края на 2-месечния срок за изпълнение и се задържи там за поне 5 дни. Ако не успея да кача сайта ви на първа страница за дадената ключова дума през тези 2 месеца вие не ми дължите нищо.

Офертата от 100лв. за ключова дума важи само за първите 5 клиента. Към момента имам едно по-сериозно запитване за услугата, което предстои да приема или отхвърля, така че остават 4 оферти с горните условия, които бих могъл да приема.

Може ли повече информация - юридическо лице, портфолио или поне доказателства за постигнати и задържани резултати без наказание, гаранции.

п.с: Така написана, офертата ми звучи несериозна. Ако ти дам дума, за която хората само за криейтиви плащат по 500+ лева на месец, пак ли е се надъхаш за 100 лева 🙂

Значи от 100 лв. за първа страница, цента за мен стана 500 лв. придружени с договр, защото ключовата дума била силно конкурентна. При положение, че в офертата няма никакви изисквания. Предложих на Mat той да определи ключова дума за която може да ме изкара на 1ва страница, за предложената от него цена от 100 лв, но така и не получих отговор.

Чиста загуба на време!

Смятам за некоректно да представяш разговора ни по този начин.

Това ти е поста в темата:
И аз бих се възползвал стига плащането да е след като се види резултата. В моя случай конкуренцията не е много голяма и няма да имаш проблеми с вдигането на сайта.

Тук казваш, че ключовата ти дума не е с висока конкуренция и аз на база на тази информация ти отговарям да ми пратиш повече информация. Ето и разговора ни в ЛС-та.

Това ти е първото съобщение и моят отговор на него:
Mat каза:
ваучери каза:
Здравей,

сайта е Работа | Надомна Работа | nMarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?, а думата е "работа".

Поздрави,
Нанко

Здрасти!

Без да навлизам в излишни подробности - тази ключова дума не става.

Поздрави!

Твоето второ съобщение и моят отговор на него:
Mat каза:
ваучери каза:
"обяви работа" ок ли е?

Колега, не ме разбирай погрешно, но цената която мога да ти предложа е в зависимост от ключовата дума и сайта ти. В случая за тази ключова дума, и подобни на нея, мога да ти предложа да подпишем четиримесечен договор с месечно заплащане от 500лв. Съответно след изтичането на този договор ще ти струва по 250лв. на месец да продължим да работим по сайта ти, за да може да се задържи на добра позиция.

Ако искаш да се възползваш от офертата ми за 100лв. на сайт трябва да се ориентираш към дума с много по-малка конкуренция.

Поздрави!

Третото ти съобщение и моят отговор:
Mat каза:
ваучери каза:
Не ме разбирай погрешно, но офертата ти е за 100 лв. 🙂 Не си определил никакви изисквания, а сега изведнъж цената за мен стана 500 лв.

Сайта беше на 1ва страница по тези ключови думи (и не само), като към правил по 3-4 линка на ден, но не ми стига времето, за това преминах на адлърдс. И сега ме таксува по 1 стотинка за тези (и други) ключови думи. Та ако можеш да ми докараш по 50000 таргетирани посещения на месец с удоволствие ще ти давам по 500 лв. на месец. В противен случай не ми предлагаш изгодна оферта.

И все пак, ако искаш да работим заедно предложи за какви ключови думи можеш да ме оптимизираш за 100 лв. (Това което предлагаш в офертата си, след това ще коментираме за договори и прочие).

Офертата включва ниско и средноконкурентни ключови думи, а "работа" и "обяви за работа" не са. Радваме се за успеха Ви с AdWords и Ви пожелаваме всичко най-добро.

И четвъртото ти съобщение, на което мислех да отговоря с кратко 'Не'. Считай, че съм ти отговорил.
ваучери каза:
Да разбирам ли, че не можеш да ми предложиш оптимизация по ключова дума избрана от теб за 100 лв?

Предлагам услуга на цена 100лв. Ако за тези пари бих качил сайт на първа страница за ключови думи като 'парфюми' и 'работа' нямаше да качвам чужди сайтове, а свои. В случая съм ти предложил справедлива цена за услугата, която искаш, договор и дългосрочен план за поддържане на добрите резултати. След второто ти съобщение ти предлагам, ако офертата ми за това, което искаш не ти харесва, да се възползваш от услугата ми за 100лв. на ключова дума, но след третото ти ЛС реших, че не искам да работим заедно и мисля, че го намекнах с отговора си. Ако искаш за 5лв. да си купиш цял град не съм ти аз виновен, че не съм готов да ти го предложа.

Поздрави!

Последно редактирано:

Май ще е по-добре да си преправиш тогава обявата, за да няма такива недоразумения 🙂 100лв. еднократно по дадена ключова дума и при положение, че никъде не е споменато, че парите може да са повече и така нататък....

Написал съм пост горе - 5 оферти от по 100лв. за ключова дума. Една оферта към момента е запазена, така че остават четири.

Държа си на думата за 100лв. на сайт, но е малко нагло някой да реши, че може да плати 100лв. за работа струваща десетки пъти повече и именно това е причината да не работя с потребител @ваучери.

Нямаше да пиша повече в темата, но след като ме наричаш "нагъл" просто няма как.
Некоректния в случая си ти, защото не си дал уточнения. След като условията ти се промениха, аз ти дадох възможност да си избереш сам ключова дума (както се вижда в личните който сам си публикувал. Може би това наричаш наглост?!?). Така, че не виждам кое ми е наглото. По-скоро бих казал, че ти си нагъл да ми предлагаш оферта за 100 лв. и после да ми искаш договор с месечна такса 500 лв.

От тук нататък си пиши каквото искаш, аз няма да следя темата. Хората сами ще си преценят кой прав, кой крив.

Здравейте!

До момента четири от петте промоционални оферти за 100лв. на ключова дума за запазени. Оттеглям петата оферта, т.е. ще работим само по тези, които сме приели до момента, тъй като за всеки сериозен клиент се появява по един, който си мисли, че е намерил златната кокошка и за 100лв. ще получи сайт на 1-ва страница за ключови думи като "работа", "игри", "GPS" и т.н. да не ги изброявам всичките. Предпочитаме да не си губим времето да проучваме ключови думи за хора, които имат нереално завишени, дори фантастични очаквания за сумата от 100лв. която поначало си е прекалено ниска сума за SEO.

Благодарим на хората с реално постижими желания, които ни писаха и с които мислим да работим.

Искам да поясня, че изброените по-горе ключови думи не ни плашат, можем да вдигнем сайтове на първа страница на тях, срещу коректна и реално обоснована цена. 100лв. не е такава цена. Ако някой има сайт, който се нуждае от оптимизиране, може да ми пише ЛС или на мейла, и ще получи от нас съвети и добра оферта за оптимизирането му. Можем да предложим много атрактивни цени за различни типове работа като - SEO, content, social media и PPC маркетинг, изработка на сайт, управление на онлайн репутация и премахване на penguin наказания. Но тъй като това все пак е тема главно за SEO услугите ни, при въпроси относно някоя от другите услуги можете да се обърнете към нас на посочения в темата и-мейл.

Поздрави!

Back
Горе