SEO питанка :)

Re: SEO питанка 🙂

blogspot за мен е слаб за сео имам блогове там с стотици страници и вътрешните им дава ПР, но на основната ПР-а е супер зле. Единствено това блазни хората, че могат да си слагат реклами, но мен не ми е това целта 🙂

абе ако ще продаваш имот и то само един и не разбираш от сео много, както каза, най-добре си пусни платена реклама в адуордс или другаде

Верно е че повечето хора от тоя форум имат по-големи познания от мен за сео, но и аз вървя натам 🙂 За това мисля и задавам въпроси 🙂

А за платената реклама друг човек трябва да я пусне, тъй като имота си е негов 🙂 Аз само правих сайта като услуга на приятел 🙂

абе ако ще продаваш имот и то само един и не разбираш от сео много, както каза, най-добре си пусни платена реклама в адуордс или другаде

Хм, а имаш ли някакво обяснение на какво се дължи? Поне възможни предположения? Все трябва да има някаква логика в цялата работа...

Имах аналогичен случай преди няколко месеца - блог направен в blogspot на около 3-4 месеца с няколко десетки индексирани страници и дори получил ПР - мисля че беше 1 изчезна от индекса. Не се намираше по никакво търсене.
След около 3-4 месеца ненадейно се появи отново като вече ПР беше n/a, старите индексирани страници си стояха и имаше индексирани от последните дни. всичко публикувано в периода на изчезването му от индекса го няма и все още не е индексирано, макар всичко ново да се идексира и дори вече има добри позиции за някой думи ...

виж сега май малко накриво си ме раззбрал, ако искаш да се научиш давай тогава не съм искал да кажа нещо друго, но идеята ми беше ако го правиш само зараси имота, затова ти написах така

иначе за сайта ти трябват му линкове, това е най-вачния критерий за Г

За да ти се отговори по-точно е добре да се знае все пак къде е бил сайта през тези години, но така и така още работа, а ако Г не го е харесал и го е махнал, тогава има вариант и за нов сайт, това дето се мъчиш да се ранкнеш са много лесни ниши и би могъл да се ренкнеш за няколко седмици (имайки в предвид че каза че не разбираш много) + четене де, това да не го забравяме

а това си е напълно нормално за логиката

логика няма в сеото, това е идеята на сеото имаш алгоритъм дето не го знаеш и се мъчиш ако имаше логика нямаше да е сео, логика моге да се намери само ако знаеш алгото, то нова е практически невъзможно

Последно редактирано:

Хм, а имаш ли някакво обяснение на какво се дължи? Поне възможни предположения? Все трябва да има някаква логика в цялата работа...
Честно казано, точно в този случай нямам никаква идея какво го прати в забвение и какво го върна после ...

Back
Горе