SEO спорове

SeoLab

тел. 0894764273
dofollow коментари в тематични блогове.
мда
Чисто професионален съвет от SEO гуру 🙂
Евала! 🙂
Скоро ще си разкажеш всички секрети мисля 😀

А по темата на, коментари в блогове, с единственната цел получаване на линкове му казват СПАМ 🙂

Re: Какво следва след артикъл директориите

О, извинявай, да не забравиш линкове от Сапе да купуваш, излизат направо без пари.

Скоро ще си разкажеш всички секрети мисля 😀

А по темата на, коментари в блогове, с единственната цел получаване на линкове му казват СПАМ 🙂
Добре бе, отворко. Предложи му ти нещо полезно за без пари.

А, това, че пенсионерската ти душа не в чувала за линкове чрез дуфолоу коментари, си е лично твой проблем. Хората и инструменти са написали, ама явно повече от САПЕ не виждаш.

Добре бе, отворко. Предложи му ти нещо полезно за без пари.

А, това, че пенсионерската ти душа не в чувала за линкове чрез дуфолоу коментари, си е лично твой проблем. Хората и инструменти са написали, ама явно повече от САПЕ не виждаш.

Ти си бил много комплексиран тип 🙂
Аз си мълча, ти си пееш своето.
В 1-вия си пост, казах единствонно едно, че на това му казват СПАМ!!!
Нищо повече!
А щом искаш да се просвещаваш, чети тук
Сигурен съм, че ще откриеш много нови неща за себе си, съдейки по единственното предложение, което си дал тук.
Писано е преди година!

О, Пич, ти си върхът! "Безанчорна", "емотиконка", "рекомендациите"!?!? Та, на теб дори термините са ти сгрешени.

...т.е. когато имаме линкове от рода на "тук", "там", www.sait.com и т.н. бота знае, че това са линкове сложени от посетители, които са намерили нещо интересно на вашият сайт и най-важното не са с цел манипулация на серп-а.
Дали ботът знае? А, той ботът не е човек, или пък е?

Спри да ни обливаш с невежеството си и иди да пиете с Апостол по една ракия.

О, Пич, ти си върхът! "Безанчорна", "емотиконка", "рекомендациите"!?!? Та, на теб дори термините са ти сгрешени.

Дали ботът знае? А, той ботът не е човек, или пък е?

Спри да ни обливаш с невежеството си и иди да пиете с Апостол по една ракия.
Лекторе, за теб важи приказката "колкото повече мърдаш, повече влиза"
Седя и ти се смея на акъла (а и не само аз) и ти гледам сеира и пълният непрофесионализъм и невежество от твоя страна.
За да те светна какво знае ботът и какво не, трябва да те запозная с някой други термини.
За аранжиране на серпа се използват 3 вида алгоритми:
- pointwise
- pairwise
- listwise
Няма да се впускам в подробности, кое какво означава, който иска ще намери инфо по въпроса.
Но без значение търсачката какъв алгоритъм използва, той бива подлаган на обучение по ранжиране на СЕРП-а.
Какаво ще рече това.
Създават се документи "еталони" по които след това се прави сравнение за релевантност и колкото повече документа отговаря на еталона по дадено запитване, толкова по-високо се класира сайтът.
Но тези "еталони" се създават и коригират от ХОРА, наречени "асессори". И благодарение на тези асессори Гугъл прекрасно знае кой анчор е с цел манипулация и кой не е.
И Питър Норвиг в 2008година призна, че Гугъл не е готов да работи без асессори, защото да се полагат само на машинно обучение би довело до непредсказуеми последици за СЕРП-а.
Така, че не ставай смешен пред хората с невежеството си.
Затварям темата.
Който има глава на раменете си, ще си направи своите изводи.
А на теб лекторе, даже не знам какво да ти пожелая.
Лошо не мога, то господ и така много не ти е дал, така, че слез на земята и разбери ,че ти не си най-великият, нито най-умният.
Нито пък аз съм този, има по-умни ихора, които отдавна всичко са казали и написали.

Последно редактирано:
Re: SEO спорове

Гена, хубаво я премести, лошо няма, ама поне дай линка на човека към блога.
Там има над 20 метода за получаване на линкове, което си е напълно по темата.
А на анонимните умници, ако смятат, че забележката, че постването на коментари с единственната цел получаване на линкове не е СПАМ, а заяждане, то нека да се представят поне, да знаем героите си.
Защото съветът на лектора е именно това, спами блоговете за бекове.
Повече нямам какво да кажа, това е последното по тази тема.
Лектора пак ще се плюнчи и пени, ама си е негова грижа.
Тук поне можете да флудите, колкото си искате. 🙂
P.S.
За да не се случват повече такива неща, слагам великият лектор в черния списък, поне да не му чета глупостите.
Така, че гарантирано ще пропускам неговите велики глупости.
Препоръчвам му и той да направи така с мен 🙂

Последно редактирано:

Вие двамата можете ли да си направите една сео битка на тема "оес" и да ви погледаме кулинарните лаборатории

Гена, хубаво я премести, лошо няма, ама поне дай линка на човека към блога.
Там има над 20 метода за получаване на линкове, което си е напълно по темата.
кой блог?

ГЗа да не се случват повече такива неща, слагам великият лектор в черния списък, поне да не му чета глупостите.
Така, че гарантирано ще пропускам неговите велики глупости.
Препоръчвам му и той да направи така с мен 🙂
Пич, не аз започвам заяжданията, а за игнора си напълно прав и аз нямам никакво желание да те чета нито тук, нито в псевдо СЕО блога ти.

Приличаш ми на един друг потребител, който пише много думи, които не разбира, с цел да покаже колко много знае. Е, вижда се, че така не става. Но си прав, тези, които имат глави на раменете, сами ще разберат кой прави и кой крив.

Да пратиш много поздрави на набора ти от Младост 🙂.

А от мен гудбай!

П.П. Не завиждай за лекторството, ще си докараш инфаркт!

Много интересен спор. Първо за доводите от статията. Това, което знае бота, си го знае само той. Линковете не играят важна роля от 200 година, а от 1995 когато Сергей Брин и Лари Пейдж са си писали дипломната работа и са предложили ПРа като основа на търсеща машина. Какво общо има кафеин с появата на даден сайт в първите позиции? Това са два много отдалечени щата. Това, за което ти говориш се едно продължение на тръст факторите и е свързано с изграждането на фирмената марка. Имаше при нас скоро с резултатите от темата кредити. Фирма Х има 1000 беклинка с думата кредит, Фирма У има 1мил с думата кредит. Фирма Х обаче има и 100000 само с името фирма Х. Фирма Х дава има органичен резултат преди Фирма У. Там играят и фактори като телевизионната реклама и поведението на потребителите.

Относно коментарите в блоговете, определено играят роля. Всеки един собственик на блог има изгода неговия блог да е чист от реклама. Гугълци са прехвърлили отговорността на собствениците на блогове. Ако на моя блог някой пише коментар, пък дори и смислен и си остави като име „онлайн ауктион“ аз трябва да преценя дали това е спам или не. Ако го оставя, този линк ще има за него важност, която има като допълнителен параметър качеството на моя блог. За това тези линкове имат не малка важност и при младите ентусиасти могат да играят голяма роля. Естествено не бива и да забравяме, че anchora трябва да се върти и хиляда още други глупости.

Относно вашия спор, не мисля че ви прилича. Точно вие двамата, заедно с Оги ми бяхте помогнали да изкарам един сайт за имоти от санд бокса за два дена. Тогава за първи път се бях регистрирал във форума. Така че имате различния, в тоя занаят няма само един прав. Не е като да питаш приятелката бременна ли си? и тя да ти каже „Ми малко!“ , в SEO нещата са относителни, трудно доказуеми и много бързо променящи се. 😛

Вчера ме мързеше да търся, а и нямах особенно време за това.
Но ето това за което писах, за това, че Гугъл изцяло формира еталоните ръчно.
Източник
Ето и най-важният израз в цялата статия:
They believe the manually crafted model is less susceptible to such catastrophic errors on unforeseen query types.
А после пак говерете, че само бота си знаел какво е знаел.
Това е за хората, които се интересуват повече или по-малко, как работят търсачките и респективно Гугъл.
Тук по-подробно по върпоса за търсачките, алгоритмите, класификациите и т.н.

😀 8 мата миля, следващата битка кои ще са. 🙂

Не знам защо се карате или спорите (може би си е между вас си), на мен лично статията ми хареса и съвпада с доста неща които како са обяснени в нея на пръв поглед са си за чудене.

Без лоши чувства и двамата ви уважавам въпреки че не се познаваме.

Back
Горе