SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

SEO Tools

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
Предлагам да пуснем една тема посветена на SEO Tools
Смятам че ще е много полезна и за начинаещи и за напреднали
Всеки да изреди любимите си инструменти които ползва или пък да добавя някакви нови които е открил ...

Нещо от този род :
http://www.linkvendor.de/seo-tools/domain-popularity.html

Правя го с тайната мисъл да захранвам seo.start.bg от тук :D
 
Re: SEO Tools

Като на колега от старта, ти пускам един мета таг анализатор. Един от малкото, който: 1) се справя добре с кирилицата и 2) няма досадни реклами.
 
Re: SEO Tools

доста популярни, но все пак:

- http://www.dnscoop.com : age, pagerank, линкове (yahoo), alexa, брой индексирани страници, домейни на същото ip
- http://www.seodigger.com : списък с ключови думи за които се намира сайта + позиции в google/msn
 
Re: SEO Tools

cloxy каза:
http://www.copyscape.com/ - Показва кой какво съдържание или код е копирал от сайта ти ;D
И какъв е критерият за краден конент? Току що си проверих сайта и се оказва, че 4 сайта са ми гепили контента: 2 от тях дърпат моите новини чрез РСС, един е източник на новината, която според copyscape ми е открадната, а 4-тият е "дръпнал" чрез РСС от пети сайт новината на източника.
 
Re: SEO Tools

в случая правилната дума е "дублиран", а не "краден", мисля ::)
 
Re: SEO Tools

copyscape.com е супер инструмент за тези, които проверяват качеството на пренаписаните текстове ;)
 
Re: SEO Tools

Да, "дублирано" е правилното. Извинявам се за грешката. Иначе инструментът на мен ми върши работа. Гледам да пускам неща, които редовно използвам.

Друго полезно е това. Знам го от Димо Димов. Проверява от няколко места в света дали определен сайт се зарежда.
 
Re: SEO Tools

не си разбрал просто, това дет е над 100% са бъдещи станици (.)(.) :D
 
Re: SEO Tools

Като на колега от старта, ти пускам един мета таг анализатор. Един от малкото, който: 1) се справя добре с кирилицата и 2) няма досадни реклами.

Това е готин инструмент използвам го от известно време но искам да попитам дали трябва да му се доверяваме напълно,в смисъл:Сверих всичко по сайта с въпросният инструмент,ключови думи съответствие със съдържанието брой символи и ... всичко ми беше в зеленото и на 100%.Докато не ми хрумна да проверя конкуренцията с този инструмент. Хванах сайта класиращ се на първо място в нишата гледам нито съответствията са на 100% а символите са далеч повече от препоръчваните от тулчето.Напрасках и аз още ключови думи и описания показанията ми по брой препоръчани символи стана червено съответствията със съдържанието бая се поразместиха от 100-те% и хоп изведнъж сайта дръпна по поне две от най-важните за него ключови думи с 12-15 позиции в серпа.Не знам дали заради тези промени или заради линк-билдинга.По това време мисля че ползвах този инструмент http://time.mymall.bg/social/ на колега от форума.Но не ми се вярва напредъка да е от него, все пак това са социални мрежи.Но от тогава на-сам и той ми е от любимите.Често го използвам.
 

Горе